Ez a helyszín visszatér az Andor 2. évadában

mon_mothma_main_06f17008.jpeg.jpg

Már egy ideje forgatják az Andor 2. és egyben utolsó évadját, és bár elég kevés részletet ismerünk a cselekményből, annyi bizonyos legfőképpen, hogy egészen a Zsivány Egyesig fog érni, és 3 részt fog felölelni egy év. A 12 részes évadot 2024-ben tervezik bemutatni, és a címszereplőt alakító Diego Luna elmondása szerint merőben más és jobb lesz, mint elődje.

Az általában megbízható forrásokkal operáló Bespin Bulletin oldal most felfedte, hogy egy az első évadban látott helyszínt viszont fogunk látni a folytatásban. Ez nem más, mint a Coruscanti Űrkikötő, amit az angliai Woking városában lévő McLaren Technológiai Központnál vettek fel. A fotók az épületet körülvevő külterületen készültek, ahová kihelyeztek egy EE feliratú táblát. Az EE rövidítés az E&E Industriesre utal, arra a produkciós cégre, ami az Andor első évadának forgatásánál is dolgozott.

Mclaren Andor1

Mclaren Andor2
 

A mellékelt jelentések szerint többször is vissza fogunk térni a Coruscanti Űrkikötőhöz a második évad folyamán, és jelen cikkünk írásakor még folyik a forgatás ott. A Coruscanti Űrkikötő egyébként több utalással gazdagította a Star Wars kánont, mivel a csillagközi járatokat feltüntető kijelzőn több bolygó is olvasható volt, köztük néhány, ami addig még csak a Legendákban létezett.

 

A Bespin Bulletin cikke egyébként azt is megemlíti, hogy míg az Andor első évada csak az Egyesült Királyságban forgott, a második évadnál a spanyolországi Valenciába is elutazott a stáb, hogy ott is felvegyenek jeleneteket.

Mclaren Andor3

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo