Exkluzív gameplay videó a Jedi: Survivorból

jedi_survivor.jpeg.jpg

Múlt héten rossz hír érkezett a Jedi: Survivort epekedve várók részére, ugyanis a bugok kijavítására és a játékélmény fokozására hivatkozva az eredeti megjelenési dátumot majdnem másfél hónappal arrébb tolták az eredetileg beharangozottétól, így április 28-án folytathatjuk Cal Kestissel az ellenfelek aprítását. Öröm az ürömben, hogy az IGN lehetőséget kapott a Jedi: Survivor tesztelésére, és egy 9 perces gameplay videó révén beleshetünk a játékba.

A Jedi: Survivor egyébként az elődjéhez képest (többek között) két lényegesebb változtatással fog előrukkolni a Games Radar szerint. Az egyik a fast travel bevezetése, ami a Fallen Orderből hiányzott, és a játékos kénytelen volt újra végigszaladni a pályán, hogy eljusson A-ból B-be. A másik hasznos újítás, hogy Cal Kestisszel most már különböző állatokat is megülhetünk a bolygókon, ezáltal úgyszintén gyorsabban tudunk majd közlekedni.

 

A Jedi: Survivor PC-re, Xbox Series X/S és PS5 konzolokra várható.

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo