Ewan McGregor nyilatkozott a Kenobi-sorozatról

mcgregor_50.jpg

A The Hollywood Reporter a napokban készített egy interjút az 50 éves Ewan McGregorral. Szó volt a skót színész eddigi karrierjéről és a jövőbeli projektjeiről, természetesen köztük az Obi-Wan Kenobiról, ahol ismét felveszi a Jedi-mester köpenyét. McGregor először a fénykardos csatákra való felkészülésre tért ki. Nagy valószínűséggel Moses Ingram lesz az egyik, ha nem egyedüli, akivel össze fog csapni a szériában, a színésznő nyilatkozata alapján.

Több hónapon át nyomtuk ezeket a böhöm, két és fél órás párbajokat és közelharcokat.

McGregor ezen túl össze is hasonlította a mostani és az előzmény trilógiánál átélt forgatási tapasztalatait. Különösen a díszletek tekintetében adott hangsúlyt, a gigantikus zöld háttereket és a The Mandaloriannál is használt StageCraft technológiát összehasonlítva. 

Nagyon lelkes vagyok miatta. Talán jobban, mint a korábbiaknál, mivel idősebb vagyok - épp most töltöttem be az 50-et - és egyszerűen egy sokkal jobb helyen vagyok. 
Kivetítik [a virtuális háttereket] egy hatalmas LED felületre. Tehát ha sivatagban vagy, egy sivatag kellős közepén állsz. Ha havas környezetben vagy, akkor a hó vesz körül téged. És ha egy vadászgép pilótafülkéjében foglalsz helyet, az űrben találod magad. Így sokkal reálisabb hatása van a dolognak. 
[…] mivel George imádja a technológiát és előszeretettel nyom bele mindent abba a világba. Több és több kontrollt akart afelett, hogy mit látunk a háttérben. Három-négy hónapnyi ilyen után igazán fárasztó kezd lenni — főleg mikor a jelenetek… nem akarok goromba lenni, de ez nem Shakespeare. Ez nem úgy működik, hogy belecsempészel valami kielégítőt a dialógusokba és jó lesz, miközben nincs környezet mögötte. Irdatlanul megterhelő volt ez. 

Végezetül McGregor elárulta a THR-nek, hogy pár vetítővásznak tesztet (screen test) is csináltak Deborah Chow rendezővel, akinek munkáját dicsérte. Ez megerősíteni látszik azt a tavalyi pletykát, hogy a The Mandalorian díszletei között tesztfelvételeket készítettek vele. Majd a skót színész belengette azt a lehetőséget, hogy a fiatal Luke Skywalker is szerepelni fog a 2022-ben érkező, 6 részes műsorban: 

Ez igencsak lehetséges. Nem tudom. 

A fentebb említett Moses Ingram pedig május 4-ére egy videóval jelentkezett be Instagram oldalán, amiben egy fénykardot forgat ügyesen, megerősítve korábbi kijelentéseit.



Az Obi-Wan Kenobi díszletei már állnak egy ideje Los Angelesben, a Star Wars Time pedig az egyikről tett közzé lesifotókat, ami talán Obi-Wan kunyhója lehet, és a jelentések szerint két színésszel forgattak az adott helyszínen. A Kessel Run Transmissions forrásai is megerősíteni látszik egyébként, hogy a kamerák már izzanak: a képeken egy bantha és egy terepsiklónak látszó jármű látható, valamint egy páracsapda is.

Obi Wan Hut

Kenobi Photo1

Kenobi Photo2

Kenobi Photo3

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo