Érkezik az újabb magyar Darth Vader-képregénykötet

vader_6_cover.png

Folytatódik a Star Wars-kánon harmadik Darth Vader-képregényszériájának magyar kiadása: bejelentették a hatodik kötet érkezését.

Az udvarhölgyek visszatérnek című új rész megjelenését 2024-re ígérik, de a Szukits kiadó honlapján már elő lehet jegyezni. Hivatalos leírását alább olvashatjátok:

"Sabé úgy hitte, hogy a királynőjét Darth Vader ölte meg, miután azonban megtudta a Sötét Nagyúr legféltettebb titkát, az ő oldalára áll, hogy bebizonyítsa, a fekete páncél mögött még mindig maradt egy szemernyi jóság. De mi történik, ha az udvarhölgy a császárral kerül szemtől szembe, aki minden titkát ismeri? És amikor a Királynő Árnyéka megkezdi a tűzpróbát, vajon Vader hagyja, hogy elhamvasszák őt a lángok?

A klónháború végóráiban Anakin Skywalker végzett Wat Tamborral, a Techno Unió vezetőjével. Akkor kicsoda most ez a kalóz Jul Tambor, és mit tervez a Skako Minoron? Amikor Jul szembeszáll Darth Vaderrel, Sabénak választania kell, melyik oldalra álljon..."

Aki esetleg nem ismeri ezt az aktuálisan futó Vader-szériát, de kíváncsi volna rá, bővebb ismertetőt olvashat róla a kiadó honlapján, ahol a Szukits Könyves Magazin blogon folyamatosan közölnek Star Wars-témájú cikkeket is.

Vader Az Udvarholgyek Visszaternek
Hagyatek Banner Uj Fekvo 2000x1000 B

A Szerzőről

SonOfMurglak

SonOfMurglak

"But I can be mouthy, because you know, what are they gonna do, fire me?"
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo