Érkezik a Thrawn előzmény második kötete

Thrawn2cover.png

Jövőre lesz 30 éves a galaxis egyik, ha nem a legjobb stratégája, Thrawn, aki az 1991-es A Birodalom örökösei című könyvben tűnt fel először. Timothy Zahn "gyermeke" több karakterrel együtt közönség-kedvenccé és kultusszá vált a rajongók körében, és az új kánonban is helyet kapott. Legutóbb a Chiss Birodalom-trilógia első részében, A káosz ébredésében olvashattunk róla, ami Thrawn előéletét hivatott bemutatni. A gizmodo.com oldalnak köszönhetően felfedésre került a leendő főadmirális ifjú életművének következő fejezete, ami a Thrawn Ascendancy: Greater Good címet fogja viselni, és jövő év május 4-én, a Star Wars-napon fog megjelenni a tervek szerin Amerikában. A könyv borítóját és rövid leírását is közölték, ami spoilereket tartalmazhat az előző könyvből:

Thrawn legutóbbi diadala még frissen nyugszik a stratéga vállain. Annak dacára, hogy chisseket győzelemre vezette és dicsőséget hozott a Mitth Háznak, a Chiss Birodalmat fenyegető veszély még nem múlt el. Az ellenség nem küld fenyegető üzenetet, ultimátumot, vagy hatalmas hajókat a káosz szélére. Fegyvereiket mosoly és ingyenes, nagylelkű ajándékok és szolgáltatások mögé rejtik el.

 

Szerte a Birodalomban látszólag jelentéktelen események harangozzák be a chissek végzetét. Miközben Thrawn és az Expanziós Védőflotta az ellenséges cselszövés megfejtésén dolgozik, egy dermesztő igazságra lelnek. A chiss fővárosok megszállása és az erőforrások kifosztása helyett a rejtélyes ellenség a Birodalom létfontosságú támasztópilléreit támadja: a Kilenc Uralkodócsalád és az alatta lévő Negyven Nagy Ház közti repedéseket használják ki. Ahogy a szövetségesek körében egyre felhangosodik a rivalizálás és gyanúsítgatás, a harcosoknak dönteniük kell, hogy melyik a fontosabb: a családjuk biztonsága, vagy maga a Birodalom túlélése.

 

Thrawn2

A 30 éves évforduló ünnepléséhez továbbá a fürgébbeknek lehetőségük van a Chiss Birodalom első kötetének különleges, korlátozott kiadásához való hozzájutáshoz is: Magali Villeneuve illusztrátornak hála új borítót kapott a történet, a lapjait különleges kék mintázatok és kihangsúlyozások díszítik majd. Csupán 750 kópia készül majd belőle, darabja pedig 150 dollárra fog rúgni, az előrendelések novemberben kezdődnek.

Thrawnascendancyspecial1

Thrawnascendancyspecial2

Thrawnascendancyspecial3

Thrawnascendancyspecial4

Thrawnascendancyspecial5


Ezen kívül A Birodalom örökösei pólóval is készülnek az illetékesek, a Tom Jung által kreált eredeti borító és fülszöveg lesz rányomva az elő- és hátoldalra, 30 dollárért.

Heirtotheempire Tshirt1

Heirtotheempire Tshirt2

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo