Épülgetnek a díszletek a The Acolyte sorozathoz

the_acolyte_logo_black.jpg

Szép lassan érkeznek a hírek Leslye Headland élőszereplős sorozatáról, a Köztársaság Fénykorában játszódó The Acolyte-ról. Felfedték a főszerepet játszó színésznőt, Amandla Stenberget, illetve elvileg csatlakozik a gárdához férfi főszereplőként Lee Jaung-Jae (Nyerd meg az életed!), Manny Jacinto (A jó hely), Charlie Barnett (Végtelen Matrjoska) és Jodie Turner-Smith (Queen & Slim).

A Bespin Bulletin nemrég lencsevégre kapta, hogy a Berkshire-ben lévő Shinfield Stúdiónál már javában felhúzták az egyik helyszínt a sorozathoz, ami a portál szerint egy kisváros, vagy egy falu lehet. Emellett a Bespin Bulletin úgy saccolja, hogy még e hónapban, októberben kezdődhet el a forgatás, ami 2023 májusáig fog tartani, ezért a bemutató 2024-re várható, a korábban beharangozott 2023 helyett. Persze mindezek pletyka szintjén mozognak, viszont már több Star Wars-sorozatot, például az Andort és A Rossz Osztag második évadát is egy későbbi dátumra helyezték, illetve valószínűleg A mandalóri harmadik évada is erre a sorsra fog jutni, mivel a legutóbbi traileren csak a 2023-as évszám szerepelt, korábban a 2023 februárt jelölték meg hivatalosan.

Acolyte Set 2

Acolyte Set 3

Acolyte Set 4

Acolyte Set 5

Acolyte Set 6

Acolyte Set 1

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo