Episode 7: Helyszín megerősítve

Pinewood.jpg
A Lucasfilm tegnap bejelentette, hogy a VII. rész megfilmesítése az Egyesült Királyságban fog zajlani. Mind a 6 ezt megelőző film gyártásában szerepet vállaltak szigetországbeli filmstúdiók (Elstree, Shepperton, Leavesden, Ealing és Pinewood Studios).

„Sok időt és figyelmet szentelünk a helynek az újbóli felkeresésére, ahonnan a Star Wars származik, ihletként szolgálhat az új film kidolgozásához. Fel vagyok dobva, hogy visszatérünk az Egyesült Királyságba a gyártáshoz és hasznosítani az ottani hihetetlen tehetségeket, akik részesei lehetnek. Az Egyesült Királysággal régóta tartó kapcsolatomról filmek tekintetében – mint Az elveszett frigyláda fosztogatói, A nap birodalma és a Hadak útján – annyit mondanék nagyon izgalmas visszatérni” – nyilatkozta Kathleen Kennedy, a Lucasfilm elnöke. Pontosan még nem tudni, hogy hol fognak forgatni, azonban egy névtelen forrás a Pinewood Studios-t - melynek megállapodása van a Disneyvel - nevezte meg.

A Szerzőről

PAVideoStudio

PAVideoStudio

"Csak annyit tehetünk, hogy vállaljuk és elfogadjuk a felelősségünket, és megtanulunk együtt élni a következményekkel."[...]"Ahhoz, hogy megváltoztassuk a jövőt, nem elég tervezgetni, cselekednünk is kell!" /Corran Horn (Én, a Jedi)/
A Szerző cikkei

Még nincs bejegyzés

Hirdetés

Ve Rvo Ro S

Online

  • Vendégek: 13
  • Tagok: 0
  • Összes tag:499
  • Legújabb:Tgellai
  • Legtöbb online:441
    Vendégek: 441 Tagok: 0 ekkor: 2019 november 18 hétfő - 23:44:57


Ezen a napon történt...

A mai napon semmilyen esemény nem történt.

Hirdetés

Elo Jegyezheto Poe