Episode 7: Forgatási helyszín?

episodevii.jpg

Frissítés: A The Sun azt állítja -szóval eddig csak pletyka -, hogy forgatási helyszín lehet a skót felföld és Skye, a Hebridák szigetcsoport egyik szigete, a Belső-Hebridák legnagyobb, egyúttal legészakibb tagja Skócia északnyugati partjainál. Frissítés vége!

A frettatiminn.is izlandi honlap által közölt cikk szerint J.J.Abrams ellátogatott Izlandra lehetséges forgatási helyszín után kutatva a VII. részhez. A déli részen forgatási helyszíneket vizsgáltak meg, de erről nincs hivatalos információ. Mivel a korai szakaszban van még minden, ezért valószínűtlennek kell tekinteni, hogy a rendező, vagy más nagykutya ellátogatott volna az országba. Bár ismeretes, hogy Abrams érdekelt az izlandi felvételekben, hiszen néhány éve itt tervezte felvenni az első Star Trek filmet, de a terve zátonyra futott. Tavaly itt járt az operatőre és képeket készített a Star Trek 2 hátteréhez. Még nem tudjuk, hogy vajon letáboroznak-e itt.

Elég érdekesnek tartom a holnap felvetését/állítását. Ti hogyan vélekedtek?
Ui: May the 4th Be with You! !fullobi

A Szerzőről

PAVideoStudio

PAVideoStudio

"Csak annyit tehetünk, hogy vállaljuk és elfogadjuk a felelősségünket, és megtanulunk együtt élni a következményekkel."[...]"Ahhoz, hogy megváltoztassuk a jövőt, nem elég tervezgetni, cselekednünk is kell!" /Corran Horn (Én, a Jedi)/
A Szerző cikkei

Még nincs bejegyzés

Hirdetés

Ve Rvo Ro S

Online

  • Vendégek: 10
  • Tagok: 0
  • Összes tag:499
  • Legújabb:Tgellai
  • Legtöbb online:441
    Vendégek: 441 Tagok: 0 ekkor: 2019 november 18 hétfő - 23:44:57

Hirdetés

Elo Jegyezheto Poe