Emilia Clarke nyilatkozott Qi'ra visszatéréséről

emilia_clarke.png

Múlt héten jelent meg a War of the Bounty Hunters című képregénysorozat első száma Charles Soule (A Jedik fénye) tollából, amiben egy számottevő karakter bukkant fel. A történet, a szituáció és az időbeli elhelyezkedése alapján spekulálni lehet, hogy nagy tervek lehetnek a szereplővel kapcsolatban. A továbbiakban spoilerek találhatóak a képregénnyel kapcsolatban.

A Solo: Egy Star Wars-történet után nagyjából 15 évvel később játszódó szám végén feltűnt Qi'ra úrnő, mint a Vörös Hajnal szindikátus vezére, aki megszerezte a széntömbbe fagyasztott Han Solót. Terve vele, hogy egy fogadás keretein belül Jabbának adományozza a hutt későbbi kedvenc dísztárgyát, de ehhez persze Boba Fettnek is lesz egy-két szava. A Jedi visszatér eseményei tekintetében nagyjából kőbe vannak vésve a továbbiak, de Qi'ra karakterével kapcsolatban ez a cameo nem kis lehetőséget jelent. A Qi'rát alakító színésznő, Emilia Clarke pedig nem tudta türtőztetni magát a Comicbook.com-mal való interjúja közben: 

Ez nagyon sokat számít. A világot jelenti számomra. Ismerem a hátterét. Ismerem a történetét. Talán a film nem jutott odáig, de színészként nagy megtiszteltetés és kiváltság volt az univerzum része lenni. És ahogy a karaktert mindennek a forrásához vezetik vissza - vagyis ebben az értelemben hazatér a családhoz -, az valósággal bebetonozza. Nem gondoltam volna, hogy ennyire meg fog érinteni érzelmileg. 

A nyilatkozata alapján nem Emilia Clarke-on fog múlni, hogy visszatér-e Qi'ra bármilyen formában, legfrissebb szerepe pedig a jövőre érkező Secret Invasion című Marvel-sorozat lesz a Trónok harca sztárjának. Ti várnátok Qi'ra visszatérését Emilia Clarke által? Aki pedig többet szeretne addig is megtudni a karakterről és múltjáról, a Koréliai hajsza című regényben több információt megtalál róla.

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo