Élőszereplős Ahsoka film

Ashley_Eckstein.jpg

A Star Wars: Ahsoka regény tegnap,. október 11-én jelent meg Amerikában melyben a 66-os parancs és a Lázadók című animációs sorozat között eltelt éveit ismerhetjük meg, Anakin néhai tanítványának. Akárcsak Ahsokát, úgy Saw Gerrerát is a Clone Wars sorozatban ismerhettük meg. Felmerül a kérdés, hogy Saw Gerrera megfilmesítéséhez hasonlót fogunk e látni a jövőben. A New York-i Comic Con-on egy interjú alkalmával, Ashley Eckstein aki Ahsoka hangját adta a sorozatokhoz, azt nyilatkozta, hogy lát esélyt arra, hogy más Clone Warsból, vagy Rebelsből ismert karakterek kövessék Saw-t a megfilmesítés útján. 

 

Valóban, van rá esély. Szerintem ez egy igen izgalmas időszak, mivel most, hogy már minden mindennel összefügg, könnyen elképzelhetőek ilyen fajta átjátszások animációs sorozatok, filmek vagy könyvek között is. Szóval reményeim szerint hagyományt teremt a Disney Saw Gerrerával, és folytatni fogják az ehhez hasonló munkákat.


Egyelőre ez azonban nem más mint egy vágyálom. Ahhoz azonban kétség sem fér, hogy ebben a karakterben, és a környezetében több van mint amit ki lehetne fejezni egy vagy akár két animációs sorozattal és könyvvel. Ashleynek van is pár ötlete mit lehetne kezdeni ezzel:

Óh te jó ég! Annyi sok jó sztori van. Mármint ha életben marad, akkor a jövője, de ott van a múltja. Az amit tett a 66 parancs idején, vagy a Klón háborúkban. Egy ilyen történetről pont Dave Filoni beszélt az idei Celebrationön. Végtelenül hálás lennék, ha valaha kapna bármilyen kisebb-nagyobb élőszereplős szerepet. Szóval igen rengeteg lehetőség van arra, hogy kibontakoztassuk Ahsokát.

 

Ashley reményteli jövőképe azonban, nem biztos, hogy valóra válik. Legalábbis nem, úgy ahogy azt mi képzelnénk. Egyelőre azt mondhatjuk, az is nagy dolog lenne, ha vendégszerepet kapna egy másik filmben. Akár az új Han Solo film egyikében. Az biztos, hogy egy igen erős női, jedi karaktert ismerhettünk meg személyében melyre kiválóan fel lehetne építeni egy egész estés filmet is akár.

 

A Szerzőről

Béreslegény

Béreslegény

"Apathy is death" - The Sith Lords
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo