Előrendelhető Az elveszett Jedi és két új képregény

dooku-jedi.png

Április 8-ra ígéri a Szukits a Dooku-hangoskönyv átiratánakA Felkelés kora következő kötetének és egy újabb Vader-képregénynek a megjelenését:

Cavan Scott: Dooku: Az elveszett Jedi

A kötet a Star Wars - Dooku, Az elveszett Jedi c. hangoskönyv átiratát tartalmazza.

Darth Tyranus. Serenno grófja. A szeparatisták vezetője. Vörös pengéjű fénykardot forgató, félelmetes harcos. De ki volt ő, mielőtt egy Sith nagyúr jobbkezévé vált? Dooku főnemesi családba született, a Serenno bolygó egyik hatalmas kőfalakkal körülvett várában látta meg a napvilágot. Ám otthonából hamarosan kiszakították, miután felismerték titokzatos képességeit, és az ifjú a Jedi Templomba került, ahol maga a legendás Yoda mester vezette őt végig az Erő útjain. A tanulás évei alatt Dookut egyre jobban lenyűgözi Lene Kostana Jedi mester munkája, aki felkutatja és tanulmányozza a Sithek régi ereklyéit, hogy a Rend felkészülhessen a Jedik ősi, halálos ellenségeinek visszatérésére. Dooku őrlődik. Vonzza őt a Jedik világa, felelősséget érez egykori otthona iránt, ugyanakkor erősen csábítják az ereklyék is. Keményen küzd önmagával, de vajon sikerül hűnek maradnia elveihez, miközben a galaxisra egyre jobban ráborul a sötétség?

Itt lehet előrendelni: Dooku: Az elveszett Jedi


Dennis Hopeless: Vader: Sötét látomások (képregény)


A Star Wars filmek főszereplője, mindannyiunk kedvenc gonosztevője újra színre lép egy vadonatúj minisorozatban! A kötetben szereplő öt történet mindegyike más-más oldalról mutatja be a rejtélyes fekete lovagot - a személyét galaxisszerte övező mítosz felől közelítve meg a főhőst.

A Birodalom egyik eldugott szegletében akkora a baj, hogy egyesek még a könyörtelen sötét nagyúrra is megmentőként tekintenek. Alárendeltjei ugyanakkor annyira rettegik haragját, hogy őrületbe kergeti őket a kudarctól való félelem. Darth Vader azonban nem csupán pusztító gépezet, komor vonzereje felébreszti egy ápolónő szerelmét... A Sith lovag hatalma és ereje olyan lenyűgöző, hogy annak hatása alól még a lázadó pilóták sem képesek kivonni magukat!

Itt lehet előrendelni: Vader: Sötét látomások (képregény)


Greg Pak: A Felkelés kora: Gonosztevők (képregény)

Nincs a galaxisban rettegettebb fejvadász, mint Boba Fett, aki kíméletlenül lecsap a prédára, és mindig begyűjti a vérdíjat – vajon miféle szív doboghat az ikonikus páncél alatt? Darth Vader a Birodalom legfélelmetesebb harcosa, mégis el kell viselnie, hogy egy moff parancsoljon neki – vajon meddig tűri ezt a Sith sötét nagyura? Miként tett szert Jabba, a hutt legendás hírnevére, és hogy építette fel galaxist behálózó bűnszervezetét? Fellebben a fátyol Tarkin nagymoff múltjáról – vajon milyen sötét titkokat őriz a Halálcsillag parancsnoka?

Itt lehet előrendelni: A Felkelés kora: Gonosztevők (képregény)

Rebellion

A Szerzőről

SonOfMurglak

SonOfMurglak

"But I can be mouthy, because you know, what are they gonna do, fire me?"
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo