728x79_szukitshu_banner_001.jpg

Ellenállás: Új plakát és epizódleírások

resistance-poster-.png

Ősszel folytatódik az animációs sorozat, és a Disney már közölte a második (és egyben utolsó) évad első pár epizódjának címét és leírását:

2x01 - "Into the Unknown" ("Irány az ismeretlen")

Miután Kaz és csapata elmenekült a Colossussal, az állomson technikai problémák merülnek fel, amelyeket egy titokzatos, vak utas okoz.

2x02 - "A Quick Salvage Run" ("Gyors zsákmányszerzés")

Üzemanyagot kell szerezni a Colossus hiperhajtóművébe, és Kaz azt javasolja, hogy az Első Rend egy kilőtt hajóját fosszák ki. De persze amint nekilátnak, megejelnik az Első Rend is.

2x03 - "Live Fire" ("Élő tűz")

Kaz hivatalosan is csatlakozik az Ászokhoz - akárcsak Yeager, aki segít nekik jobb harci pilótává válni. Közben Tam megtanulja, milyen az Első Rend pilótájának lenni.

2x04 - "Hunt on Celsor 3" ("Vadászat a Celsor 3-on")

A kalózok önként jelentkeznek arra, hogy élelmet keresnek a Colossus lakói számára, de Kaz nem bízik bennük. Kaz és Torra vadászni indulnak, de nagy problémákba ütköznek.

Resistance Poster

Forrás: JediBibliothek / StarWarsUnderworld

A Szerzőről

SonOfMurglak

SonOfMurglak

"Yeah, I know the song. We take what we are given. We must do what we must."
A Szerző cikkei

20 Hozzászólás

 • Yoshi
  2019 szept 27 : 20:46
  Beküldte: Yoshi

  Remélem komolyabb hangvételű lesz mint az első évad,és kevesebb szerencsétlenkedés,b énázás lesz Kaz részéről.

  0 0
 • SonOfMurglak
  2019 szept 27 : 21:40
  Beküldte: SonOfMurglak

  szerintem a helyzetből adódóan mindenképp komolyabb/komorabb lesz valamivel. pl. az, hogy Tam a First Ordernél van, már alapból nem éppen a szokásos gyereksorozatos téma. meg most ez az az időszak, amikor a FO a csúcson van...

  0 0
 • Goten56
  2019 szept 27 : 23:14
  Beküldte: Goten56

  Ez a sorozat egy ajándék a rajongóknak. Kellemes látványvilág, izgalmas történet, és jó humor. Több SW hangulat van benne mint némelyik filmben. Csak ne szúrják el a végét, mint a Rebelsnek. Remélem, BB-8 még visszatér.

  0 2
 • Blade
  2019 szept 28 : 11:19
  Beküldte: Blade

  Hát én kb. 4 részt láttam eddig belőle,de elég harmatos lepkefing volt az egész...ennél még a Rebels eleje is sokkal joban kezdődött. A másik meg mi baj volt a végével? Szerintem epic volt minden téren.

  0 0
 • Goten56
  2019 szept 28 : 12:32
  Beküldte: Goten56

  Az időutazós marhaság nekem kicsit sok volt.

  0 0
 • Blade
  2019 szept 29 : 08:53
  Beküldte: Blade

  Végtére is nem lett belőle semmit se. Érdekességként volt ez a rész inkább mondjuk, ha Palpó megkaparintja a tudást akkor lehetett volna itt bonyodalom az biztos. Viszont a templom maradványa elpusztult. Mondjuk annak idején voltak pletykák,hogy majd ezen sztorit alkalmazzák a 9. részbe remélem azért ebből nem lesz semmi se.

  0 0
 • SonOfMurglak
  2019 szept 28 : 14:09
  Beküldte: SonOfMurglak

  Hm, na ilyet se sűrűn látok, hogy valaki a Resistance humorát dicséri 01 Ahogy a kommentszekciókat elnéztem, a legtöbben éppen a poénkodás miatt utálják.
  Meg a látványvilága sem túl népszerű, én amúgy nem is értem, hogy gondolták ezt a CGI-anime stílust... nem túl populáris... sokan már a trailerek alapján leírták a sorozatot...
  Egyébként én is szeretem a sorozatot, az eleje gyengébb volt szerintem, mint a Rebels, de jól alakították, és egyetértek, hogy érdekes a sztori - de szerintem ezzel elég kisebbségi véleményt képviselünk 01

  0 0
 • Goten56
  2019 szept 28 : 15:14
  Beküldte: Goten56

  Unalmas lett volna harmadszorra is ugyanaz a látványvilág. Azt mondjuk nagyon kíváncsi lennék, hogy aki animékhez hasonlítja a látványvilágot, az hány animét látott 01 Ha minden kiadvány hozná ezt a színvonalat, az eredeti kánon törlésének ellenére is elégedett lennék. Vajon a következő sorozat mennyire fog látványban eltérni?

  0 1
 • SonOfMurglak
  2019 szept 28 : 15:38
  Beküldte: SonOfMurglak

  nem sima animékről van szó, hanem CG animékről 13 azokra jellemző ez a fajta stílus, ami mintha félúton lenne a rajzolt és a tipikus számítógépes animációs között - és nyilván mondjuk a karakterdizájnok nem olyanok, de a CG az egyértelműen (és bevallottan - lásd: [Linkelt tartalom] ) animés. na de akárminek is nevezzük a látványvilágot, azért az szerintem egyértelmű, hogy sokaknak nem jött be... (én egyetértek azzal, amit te írtál, hogy jó, hogy nem mindegyik sorozatuk ugyanolyan látványvilágú, de hát ez nem mindenkinek szempont... meg nem is népszerű minden újítás...)
  az egy jó kérdés, hogy ezután mivel próbálkoznak. én szívesen megnéznék egy klasszikus rajzfilmsorozatot is tőlük, kíváncsi volnék, abból mit tudnának kihozni.

  0 0
 • Goten56
  2019 szept 28 : 16:14
  Beküldte: Goten56

  Azt én se bánnám. Egy jó sztorival és hasonló szintű SW hangulattal simán megvennének.

  0 0
 • owokaleyo1992
  2019 szept 29 : 09:14
  Beküldte: owokaleyo1992

  Ezen én is gondolkoztam, hogy mi lehetne a következő animációs sorozat, végtére is mind a 3 érába álmodtak már... Talán az Ezra-Thrawn szálat vihetnék tovább valahol a 6. és a 7. rész között, amit nagyon várnék, plusz egy Luke akadémiás sorozatot, ha élőszereplősen nem jönne, végül is a 9 után már illene foglalkozmi vele.Plusz nem egy fontos, illetve nagy sorozat, de a Galaxy of Adventurest folytathatnák a gurulós valami helyett, egészen megkedveltem, sok jó és szép epizódja volt.

  2 0
 • SonOfMurglak
  2019 szept 29 : 09:46
  Beküldte: SonOfMurglak

  Az én tippem, hogy egy olyan sorozatot csinálnak majd, ami a 6-7 közt játszódik majd, és lesznek benne Rebels és Resistance karakterek is, de közben a középpontban valaki új lesz - én mondjuk Heráék fiát nézném meg főszerepben, és ő még akár lehet Erő-érzékeny is, szóval eljuthat Luke-hoz (és ahogy a TCW-ben megoldották, hogy Ahsoka is lelépjen a Rendből, és így ne haljon meg, úgy az ő esetében is megoldhatják, hogy ne legyen ott, mikor Kylo mindenkit megöl vagy átállít)

  0 0
 • Blade
  2019 szept 29 : 09:48
  Beküldte: Blade

  Azért egy Akadémiás sorozatot Mark Hamill-el szerintem mindenki megnézne. Abba biztos vagyok,hogy vevő lenne a nép,és lenne mit elmesélni.

  0 0
 • Goten56
  2019 szept 29 : 10:10
  Beküldte: Goten56

  Hamill öreg már ahhoz hogy belekezdjenek vele egy sorozatba. Viszont a Resistance helyére kell valami, és az tényleg lehetne egy animációs sorozat aminek a középpontjában Luke áll a 6. rész után.

  0 0
 • SonOfMurglak
  2019 szept 29 : 11:02
  Beküldte: SonOfMurglak

  animációs sorozatként simán megcsinálhatják. én amúgy is azt gondolom, hogy az a médium jobban illene ehhez a sztorihoz, mivel fiatalokról/ fiataloknak szólna. - a TCW-ben a padawanos/kristályos történetszált szerettem, olyasmi stílusban én egy egész sorozatot el tudnék képzelni 08
  amúgy annak azért is örülnék, mert akkor végre megcsinálhatják, hogy a kezdetektől végigmutatják egy Jedi kiképzését.

  0 0
 • Goten56
  2019 szept 29 : 14:30
  Beküldte: Goten56

  Tök jó lenne, de akkor vagy ki kéne hagyni a történetük végét vagy az egész sorozatot úgy csinálni, hogy sötétebb hangvételű legyen, valami más platformra. A Disney Channelen furán mutatna egy mészárlással végződő sorozat. Könnyebb dolguk lenne ha a legendákat is folytatnák. Egy Darth Vader központú sorozatot a 3. rész után sokan megnéznének. Így viszont az akadémián dolog tűnik a legjobbnak, ha a fent említett problémát sikerül áthidalni.

  0 0
 • SonOfMurglak
  2019 szept 29 : 14:55
  Beküldte: SonOfMurglak

  Legendák folytatását szerintem felvetni sem érdemes...
  a felvetésed jogos, tényleg nem éppen a Disney-re való a mészárlós befejezés... de azért a TCW is egy kis könnyed, "skyguy"-ozós szériaként indult, pedig tudtad, mi a vége... (és most az is felkerül a Disney+-ra, ráadásul még el is mennek vele az Ep III-ig). szerintem Filoniék meg tudják oldani, hogy csináljanak egy könnyedebben indító, aztán a végére elkomorodó animációs sorozatot. meg amúgy ha egy olyan padawan lesz a főszereplő, aki végül otthagyja őket, akkor azzal szerintem egyszerűen megoldják a problémát... és mondjuk akkor még vihetik is tovább a sztorit - azzal, hogy ő csak hallomásból tudja, mi történt - esetleg visszamegy, és látja a pusztítást.

  0 0
 • Goten56
  2019 szept 30 : 12:05
  Beküldte: Goten56

  Igen, sajnos a Legendák folytatása esélytelen, mert inkább milliárdokat buknak mint hogy beismerjék, hogy elcseszték.

  0 0
 • SonOfMurglak
  2019 szept 30 : 13:28
  Beküldte: SonOfMurglak

  Igazából a Legendák-sztorik folytatása soha sem volt opció... Lucas alatt sem. Ő se vette sose figyelembe a Legendákat... A prequelekkel újraírta Boba Fett sztoriját, a TCW-vel alávágott a Rep.Com. könyveknek, stb. A különbség most csak annyi, hogy már ki is van mondva, hogy a régi EU nem kánon, és csak azt veszik át belőle, ami nekik tetszik; közben pedig végre jelennek meg olyan könyvek/képregények, amik valóban részeit képezik a kánonnak.

  0 0
 • Blade
  2019 szept 30 : 15:24
  Beküldte: Blade

  Hát azért attól, hogy az a Solo megbukott hidd el nem kell sajnálni őket bevétel szempontjából 01

  0 0

 • tengerecki

  Star Wars IX. rész

  Többször is alaposan megnéztem a Skywalker korát és megdöbbent[tovább...]
  Írta: tengerecki 5 napja
 • Goten56

  Star Wars IX. rész

  Hol tudtad megnézni? Már meg is jelent DVD-n? Ha elhúzódik a munkanél[tovább...]
  Írta: Goten56 2 hete
 • Steery

  Star Wars IX. rész

  Többször is alaposan megnéztem a Skywalker korát és megdöbbentő menny[tovább...]
  Írta: Steery 2 hete
 • Darth Law

  Képregények

  Szerintem nincs. Elég komoly melók vannak vele, és igazából nem nagyo[tovább...]
  Írta: Darth Law 1 hónapja
 • netboyszi

  Képregények

  Valahol vannak a neten star wars képregények rajongói fordításoban? A[tovább...]
  Írta: netboyszi 1 hónapja

Hirdetések

300x279 szukitshu banner 001

 Ezen a napon történt...

A mai napon semmilyen esemény nem történt.

Online

 • Vendégek: 6
 • Tagok: 0
 • Összes tag:494
 • Legújabb:Yoda
 • Legtöbb online:441
  Vendégek: 441 Tagok: 0 ekkor: 2019 november 18 hétfő - 23:44:57