Életrajzi könyv íródik a Skywalker családról

skywalker_a_family_at_war_cover_FI.jpg

Három nemzedéken át a Skywalker család tagjainak - legyen az vér szerinti, vagy aki továbbviszi annak hagyatékát - saját érzelmeikkel és a külső viszályokkal kellett megküzdeniük a messzi-messzi galaxisban. Egy új, a Skywalker: A Family at War című könyvben a szerző, Kristin Baver megvizsgálja a Skywalker saga filmjeiben, valamint a könyvekben, képregényekben és egyéb kánon médiában feltárult eseményeket, hogy részletes leírást adjon az olvasóknak a család kulcsfontosságú tagjainak vajúdásokkal és diadalokkal teli életéről.

A Skywalker család életrajzi könyve, a Skywalker: A Family at War idén május 4-én, tehát Star Wars-napon jelenik meg. A 300 oldalas előrendelhető íráshoz már a borítót is megcsodálhatjuk, Matt Ferguson munkáját, aki A Birodalom visszavág 40. évfordulójára is alkotott egy posztert. Az életrajzi szemszögben az előzmény-filmektől a folytatás-trilógiáig mutatja be Shmi SKywalkert, Anakin Skywalkert, Luke Skywalkert, és Han Solo és Leia Organa fiát, Ben Solót, valamint Reyt biográfiai információkkal alátámasztva. Kristin Baver a StarWars.com újságírója és főszerkesztő-helyettese, a This Week! in Star Wars heti rendszerességgel jelentkező műsor vezetője, emellett könyvkritikákat ír, valamint rajongókat, írókat és más érdekes embereket interjúztat meg.

Skywalker A Family At War Cover Web 28xlsw

Forrás: starwars.com

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo