Eldőlt, jön a Star Wars: Hagyaték új magyar kiadása

sw_legacy_cov.png

Tavasszal mi is hírt adtunk a Szukits Kiadó bejelentéséről, miszerint az immár a Legendák közé tartozó Star Wars: Hagyaték képregénysorozat első folyamának új, teljes magyar kiadását tervezik. Mostanra pedig a dolog biztossá vált, a kiadó közlése szerint várhatóan még az idén megérkezhet legalább egy kötet a sorozatból.

Mint írták, az 1500 oldalas szériát három részre bontva, 500 oldalas gyűjteményeskötetekben szeretnék megjelentetni. Az első kötet kapcsán őszi megjelenéssel számolnak, és azt írták, hogy amennyiben az kellően népszerűnek bizonyul, még idén terítékre kerülhet a folytatás is.

A Hagyaték minden más Legenda- vagy Kánon-sztorinál nagyobbat, több mint 100 évet ugrik előre az időben az eredeti trilógia eseményeit követően. Története szerint ebben az érában a galaxis továbbra sem egységes, ugyanis az egykori Új Köztársaság és a Birodalom utódállama egyaránt létezik még, ezek ugyanakkor képesek a békés egymás mellett élésre, egészen addig, amíg újra fel nem bukkannak a Sith-ek, felborítva az egyensúlyt és elszabadítva a háború poklát. De persze megjelennek új hősök is, az első Hagyaték-képregényfolyamban Cade Skywalker, Luke egy kései leszármazottja.

A John Ostrander (Star Wars: Köztársaság) által jegyzett sorozat első gyűjteményeskötete már előrendelhető a Szukitsnál.

Legacy Szukits
Darth Bane Elorendelheto Swmedia Banner

A Szerzőről

SonOfMurglak

SonOfMurglak

"But I can be mouthy, because you know, what are they gonna do, fire me?"
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo