Eldőlni látszik, melyik film érkezik 2022-ben, új élőszereplős sorozat is várható

swlogo.png

Mint ismeretes, idén decemberben a Skywalker kora című utolsó saga-filmmel lezárul egy korszak, a Skywalker-sagának és a folytatás trilógiának búcsút intve újabb filmekkel kalandozhatunk tovább a galaxisban, de ez még egy picit odébb van. Már egy ideje terítéken van a Trónok harca alkotóinak filmjei, valamint Az utolsó Jediket dirigáló Rian Johnson trilógiája, ám a korábbi tapasztalatokkal élve a filmek kiadásán is lassítani fognak, 2022 után 2024-ben és 2026-ban lesz bemutatva újabb mozis alkotás. A Disney fejese, Bob Iger nemrég egy konferencián felrántotta a leplet a jövőbeli Star Wars-tartalmakról.

 

A tájékoztatóról jelentő Attraction Magazine Twitter-bejegyzéseiből értesültünk arról, hogy a 2022-ben érkező első Star Wars-mozi a Skywalker-saga lezárása után a Trónok harca alkotói, David Benioff és D.B. Weiss filmje lesz. Iger azt is elárulta, hogy a The Mandalorian és a Cassian Andor szériákon kívül legalább egy új élőszereplős sorozat várható a Disney+ streaming hálózatán, de ennél többet sajnos nem fedett fel. Érdekességképpen a Fanthatracks hónapokkal megjósolta ezt, azzal az eltéréssel, hogy Johnson nevéhez kötötték a következő Star Wars-filmet. A hírben leírják, hogy a SERIES III PRODUCTIONS (UK) LIMITED név alatt sorozatot fognak forgatni az Egyesült Királyságban, amit 2018. október 12-én regisztráltak be az egyesült királysági cégek nyilvántartásába, ugyanezen a napon pedig az E&E INDUSTRIES (UK) LIMITED nevűt, ami már a filmet takarja.

 

Forrás: starwarsnewsnet.com

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo