Elárverezteti filmes relikviáit Julian Glover, Veers tábornok megformálója

generalveers_template_3.jpg

Julian Glover neve Veers tábornok miatt lehet ismerős a Star Wars-rajongóknak A Birodalom visszavágból. A ma is aktív 85 éves angol színész pályafutása alatt rengeteg filmben és sorozatban játszott az V. részen kívül, mint például az Indiana Jones és az utolsó keresztes lovag, Szigorúan bizalmas, Trója, Harry Potter és a Titkok kamrája (Aragog hangja), Trónok harca, Remington Steele.

A napokban egy zárlat alatti "kiválogatás" után a színész körül-belül 250 filmes relikviát szánt eladásra, köztük A Birodalom visszavágban viselt rangjelzését is, amit 4.000 és 6.000 font közötti értékre becsülnek, valamint az Indiana Jones 3-ban viselt öltözékét (egy kabátot és egy órát) és a film forgatókönyvét is, ezen kívül aláírásával ellátott egyéb fotók, öltözékek, kellékek is az aukció részei. Az árverést rendező East Bristol Auctions elmondása szerint a rangjelzés maga seregnyi érdeklődőt váltott ki. Glover így tekint ezekre a tárgyakra: 

Mivel szerencsémre sok ikonikus alkotásban játszottam, rengeteg tárgy összegyűlt belőlük. Noha már abban a korban vagyok, hogy ideje elengednem őket, remélem hozzám hasonlóan mások is megbecsülik majd őket. 

Az értéktárgyak Bristolban, július 24-én kerülnek kalapács alá.

Glover1

Glover2

Glover3
 

Forrás: bbc.com

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo