Ekkorra várhatjuk a The Bad Batch 2. évadát

the_bad_batch_season_2_tall_A_36322.jpg

Még a tavalyi évadzáró epizód előtt fedték fel, hogy a The Bad Batch animációs sorozat folytatódni fog a második évaddal 2022-ben, ami sorozatok szempontjából igencsak telített év lesz. Pontos dátumot nem közöltek viszont, ám egy a Redditen felbukkanó Insider magazin, a Star Wars hivatalos folyóiratának szemelvénye adhat nekünk egy apró támpontot: a fotó szerint 2022 tavaszán fog elstartolni a következő szezon, ez március, április és május hónapok bármelyike lehet.

A tavalyi évhez hasonlóan érkezhet a Star Wars-napon, de akár még előtte is. Ugyanakkor olyan pletykák is felütötték a fejüket, hogy a szoros menetrendnek köszönhetően akár két részletben is leadhatják a 99-es klón osztag második etapját. A szintén hivatalos bemutatási dátum híján lévő Obi-Wan Kenobi (aminek ismertetője a képen a The Bad Batch fölött van a szereposztásból következtetve) egyes források szerint május 4-én indulna, ezért a korábban kezdődő The Bad Batch szünetelne, amíg a Kenobi-sorozat véget nem ér, majd azzal a lendülettel fejeződne be.

 

Mindezek természetesen nem hivatalos információk, amik a pletykák és az elmélkedés talaján mozognak.

Bad Batch Season 2

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo