Ekkor forgathatják az Andor második évadát

cassian_sorozat.png

Még be se mutatták az első évadot, már megvannak a tervek, hogy mikor láthatnak hozzá az Andor második felvonásának forgatási munkálataihoz. A szereplőgárdához tartozó Stellan Skarsgård (Csernobil, Az ember, aki megölte Don Quijotét, Good Will Hunting) egy svéd lapnak nyilatkozott idei beosztásáról. Az interjú elolvasása az oldalon jelenleg fizetős státuszban van, de a 71 éves színész ott elmondta, hogy idén júliusban kezdődnek vele a Dűne 2 felvételei, majd ősszel következik az Andor második évada. Skarsgård tavaly decemberben nem sokat tudott elárulni arról, hogy kit alakít, de annyit elhintett, hogy többarcú karakterről van szó, és ezek szerint, ha lehet hinni szavainak, túl fogja élni az első felvonást.

 

Cassian és a lázadók sorozatának első évada 12 részes lesz, aminek forgatása tavaly szeptember végén fejeződött be és ennek felvételei tartottak a leghosszabb ideig az élőszereplős sorozatok közül, a pletykák szerint Tony Gilroyék három etapra terveznek a szériával. Az első évad a 2022-es év negyedik pénzügyi negyedévében, azaz valamikor július és szeptember között lesz bemutatva, valószínűleg az Obi-Wan Kenobi előzi meg, és az Andor lezárásával adják le a The Mandalorian harmadik évadát, ha minden jól alakul.

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo