Ekkor debütálhat a The Acolyte című Star Wars-széria

the_acolyte_bts.jpg

Idén érkezik 2024 egyik legjobban várt szériája, a The Acolyte. A pontos, hivatalos megjelenési dátumra jóllehet még várni kell, de a Collider már tudni véli, mikor startol el a sorozat. Az oldal szerint nyáron, június 5-én indul útjára a The Acolyte, noha ezt hivatalosan nem erősítették meg. Egyébként ez a dátum nagyjából 1 hónapra a Rossz Osztag sorozatzárója utánra esik. A jelentések szerint egy előzetessel is készek előrukkolni az illetékesek, de hogy mikor, azt homály fedi, a hivatalos Star Wars nap, azaz május 4-e talán optimális időpont erre.

A Collider azt is megtudta, hogy Michael Abels fogja komponálni a The Acolyte zenéjét. A Pulitzer-díjas és két Emmy-re jelölt Abels olyan filmekhez szerzett zenét, mint a Tűnj el!, a Nem és a Mi. Ezen felül az Omar című operát is ő írta, amiért a Pulitzer-díjat kapta.

 

Leslye Headland sorozata műfaját tekintve egy sötét oldallal átitatott misztikus thriller, ami a Köztársaság Fénykora végnapjaiban játszódik, 100 évvel a Baljós árnyak előtt. A történetben egy volt padawan ismét találkozik Jedi-mesterével, akivel egy bűnsorozatot göngyölítenek fel, de rájönnek, hogy még gonoszabb erők lapulnak meg a háttérben, mint azt várták. A Köztársaság Fénykora könyv- és képregénysorozat első és második fázisa még idén nyárig beszerezhető magyarul a Szukits kiadó jóvoltából.

Hagyatek Banner Uj Fekvo 2000x1000 B

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo