Egy újabb nagyágyú karakter a Kenobi-sorozatban?

Kenobi_Hardcover.jpg

Pár napja számoltunk be a május 25-én startoló Obi-Wan Kenobi sorozat pletykált új és ismerős karaktereiről. A SIthek bosszúja után 10 évvel játszódó szériában biztosan visszatér Ewan McGregor és Hayden Christensen, mint a címszereplő és Darth Vader, így rengeteg a lehetőség a hozzájuk kapcsolódó szereplők visszahozatalának céljából. A sorozat kapcsán éppenséggel a Palpatine-t alakító Ian McDiarmid is megszólalt a brit Metro újságnak tavaly szeptemberben, amit a Star Wars News Net most szúrt ki.

Úgy gondolom, el kell fogadnom, hogy a hálátlan unokámnak [Rey Skywalkernek] köszönhetően a halálom végérvényesen kőbe lett vésve. [De] persze [Darth] Vader visszatér az új [Obi-Wan Kenobi] televíziós sorozatban, így felteszem, nem lehetetlen, hogy valamikor az árnyékban rejtőző mentora is előbújik.

A 77 éves színész ennek alapján esélyes, hogy ismét az aszott Uralkodó bőre alá bújik, amivel talán picit beleshetünk a Sith mester és tanítvány közti kapcsolatába, vagy a sötét oldal újabb rejtelmei is napvilágra kerülnek, de a karakter az eredeti és a folytatás trilógia további összeköttetésével is szolgálhat.

Mcdiarmid Intetview Metro

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo