Egy új droidtípus a Kenobi-sorozatban

oldben.jpg

Egy új, a Kenobi-sorozatra épülő promóciós reklám jelent meg a Volkswagen jóvoltából. Az autógyártó cég ID. Buzz modelljének hirdetésében az Obi-Wan Kenobi egyik forgatási napjának végén kapcsolódunk be, amint egy jawa jelenetét rögzítik. A kamerán kívül feltűnik R2-D2, C-3PO és egy vadonatúj lebegő droid a sorozatból, amik a cég új elektromos autójáról azt hiszik, hogy valamilyen droidféleség, és elkezdik összehasonlítani az autó tulajdonságait a saját funkcióikkal. A reklám végén nem más kormányozza el a stúdióból a járművet, mint a címszereplőt alakító Ewan McGregor:


A múlt hónapban a Star Wars News Net számolt be arról a pletykáról, hogy egy elragadó, eddig nem látott, drónszerű droid is benne lesz a szériában, aminek a kinézete hasonlít a Csoda a 8. utcában című 1987-es film robotjaihoz, vagy az 1997-es Flubber - A szórakozott professzor egyik találmányához, Weebóhoz. Lehet, hogy ez a kis csöppség lesz a Kenobi-sorozat Baby Yodája?

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei

Hirdetés

Fergeteghajto 2

Hirdetés

Lando Megjelenes Allo