Egy nagy visszatérő is lesz az Ahsoka-sorozatban!

ahsoka_mandalorian_sw_.jpg

Egy ismerős név merült fel az egyik közelgő élőszereplős sorozat, az Ahsoka kapcsán. Mivel hatalmas sopilerről van szó, csak a folytatásban fedjük fel, hogy ki az.

 A hagyományosan jól értesült The Hollywood Reporter több megbízható forrásra hivatkozva azt írja, hogy maga a Kiválasztott, azaz a címszereplő mesterét alakító Hayden Christensen is szerepelni fog a szériában. Részleteket egyelőre nem árultak el, így azt, hogy mekkora és főleg milyen szerepe lesz Anakinnak, azt nem tudhatjuk. Több verzió is elképzelhető: mivel a sorozat A Jedi visszatér után játszódik, így előfordulhat, hogy Anakin szellemként felkeresi Ahsokát; de az is lehet, hogy a klónháborúk idején játszódó flashback(ek)et fogunk majd látni.

Noha a franchise központi karakterét játszotta, Hayden az előzménytrilógiát követően sokáig nem tért vissza Anakin/Vader szerepében, az utóbbi években viszont ez a harmadik projekt, amiben részt vesz: a Skywalker kora eredeti verziójában a Rey-hez beszélő Jedik között volt ő is, és szerepelni fog az Obi-Wan Kenobi-sorozatban is, ami elvileg "az évszázad visszavágója" lesz.

Hayden

A Szerzőről

SonOfMurglak

SonOfMurglak

"But I can be mouthy, because you know, what are they gonna do, fire me?"
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo