Eddig soha nem látott forgatási klipek az V. részből

tesb_bts.png

Idén ünnepli A Birodalom visszavág elkészülésének 40. évfordulóját, amire év közben már többször is méltóan megemlékeztek. Az első Bizonyos szemszögből című kötet után az V. rész is megkapja a filmhez kapcsolódó, 40 történetet csokorba összeszedő regényét. Illetve a Galaxy of Adventures animációs kisfilmekkel is hozzáadott a kerek évfordulóhoz.

Most pedig egy pár perces összeállítás keretében a Good Morning America közzétett egy filmanyagot az V. rész színfalak mögötti felvételeiről, köztük eddig nem látott bakikat, érdekességeket és alternatív jeleneteket. Megtudhattuk például azt, hogy a heves hóvihar miatt csupán méterekkel tudtak forgatni a hotelen kívül, ahol a stáb megszállt Norvégiában a hothi jelenetekhez, Irvin Kershner előzetes instrukciókat ad, vagy megcsodálhatjuk Han és Leia csókjelenetének másik verzióját is. Több ember audiókommentárja is hallható a válogatás alatt, köztük Mark HamillLawrence Kasdan, és George Lucas emlékszik vissza az alkotási folyamatra.

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo