Eddig nem látott droid lesz az Andorban

cassian_sorozat.png

Bár Cassian elválaszthatatlan droid társa, K2-SO az előzetes nyilatkozatok alapján nem fog feltűnni az Andor első évadában, némi vigaszdíjat jelent, hogy egy eddig nem látott droidtípus fog debütálni a sorozatban, mint az Obi-Wan Kenobi esetében L0-LA59 képében. A Hasbro belengetett egy exkluzív, 15 cm-es méretű figura szettet, ami a főhős Cassian Andort és egy B2EMO névre keresztelt asztroszerű teleszkópos vörös droidot tartalmaz. Ezen felül egyelőre semmit nem tudni a droidról, azt sem, hogy milyen funkciókat tud ellátni, barát, vagy ellenség lesz-e, vagy hogy milyen fontos szerepet kap majd a sorozatban.

Frissítés

 

Közben a San Diego-i Comic Conon Mon Mothma és Cassian Andor jelmezein kívül az életnagyságú droidot is kiállították, és egy rövid leírással jellemezték:

 

B2EMO - avagy Bee-two, illetve egyszerűbben Bee - egy nagyon régi és megviselt földi bontó segédegység, amit évek óta hulladékvontatóként használ az Andor család. A droid széles körű eszköztárral és képességgel rendelkezik, hogy a megkövetelt funkcióinak eleget tudjon tenni. A droid dizájnját Neal Scanlan speciális effekt művész készítette, aki Az ébredő Erő óta az összes filmen dolgozott, a VII. részbeli teljesítményéért Oscarra is jelölték.

Andor Droid Sdcc



Andor Droid 01

Andor Droid 02

Andor Droid 03

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo