Donald Glover kész visszatérni Landóként

lando.jpg

Donald Glover a 2018-as Solo: Egy Star Wars-történet révén csatlakozott a Star Wars franchise-hoz, mint a fiatal Lando Calrissian, akit legelőször Billy Dee Williams formált meg. Aztán 2020 végén a Disney Investor Day rendezvényen több más projekttel egyetemben felfedtek egy Lando címre hallgató projektet, amiről azt lehetett feltételezni, hogy egy Donald Glover-féle Lando Calrissian sorozat lesz, viszont évekig nem történt nagyobb hír a Lando kapcsán.

Most a GQ egyik portrévideójában, minek középpontjában Donald Glover volt, a színész felfedte, hogy igencsak szeretné ismét eljátszani Landót, sőt, már egyeztetések is folynak vele, de bővebben erről nem beszélhetett. Emellett elmesélte, hogy mivel értékes számára az idő, ezért az érdekes karakterek eljátszását részesíti előnyben, és Lando ebbe a kategóriába illik az ő szemszögében.

 

Noha még se idővonalat, se történetet, se semmit nem tudunk a Lando című projektről, könnyen elképzelhető, hogy Glover pont erről tárgyal a Lucasfilmmel. Az április 7-10-ig zajló Star Wars Celebration rendezvény keretein belül talán hallhatunk néhány részletet, bár viszonylag még korai lenne. Mindenesetre Lando néhány könyvben és képregényben szerepelt már a kánonban, amiket érdemes elolvasni, mielőtt ismét élőszereplős formában viszontlátjuk őt.

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo