De mi lett Sabine loth-macskájával?

STC_FF_000515.jpg

Az idén októberben véget ért Ahsoka-sorozat rengeteg ismert karaktert hozott vissza, többek között Sabine Wrent, aki az első részekben a Lothalon élt, persze nem egyedül, hanem egy lothmacska társaságában, aki még saját posztert is kapott. Azonban a Murley névre hallgató hím macska hamarosan egyedül maradt, mikor a bonyodalmak elszólították Sabine-t a bolygóról, és jó néhány rajongó aggodalmát fejezte ki az iránt, hogy mi lehet az otthon ragadt házikedvenc sorsa.

A sorozat kreátora, és a nemrég új pozícióba emelkedett Dave Filoni az Entertainment Weekly Dagobah Dispatch podcast adásának vendége volt, ahol szóba került a lothmacska körüli rejtély. Filoni elmagyarázta, hogy ő maga is állattartó, és természetesen tisztában van Murley sorsával. Kifejtette, hogy Sabine bizonyára nem zárta le a torony ajtaját, egyébként meg az állat elég okos lehet ahhoz, hogy a szellőzőkön keresztül tudjon közlekedni, ennek okán a földszintre is lejuthatott. Hozzátette, hogy a közelben más lothmacskák is élhetnek, akik közt elvegyülhet.

 

Mellesleg Filoni a lothmacska és Sabine kapcsolatáról is ejtett néhány szót. Elmondta, hogy Murley szerinte nem az a kimondott házimacska. Inkább vadon élő macskának nevezné, aki Sabine-nal él, ez a tény pedig kedvére van a mandalori lánynak és eltartja. Murley is jónak találja a helyzetet, így vele marad. Murley egy alkalmazkodó macska, aki néha kellemetlen is tud lenni. Végül Filoni viccesen azzal zárta mondandóját, hogy egy egész dokumentumfilmet lehetne készíteni arról, hogy mi történt a lothmacskával, és egyben azt is bámulatosnak tartja, hogy míg rengeteg aggasztó dolog történik a galaxisban, a rajongók egy macska miatt nyugtalankodnak.

 

Korábban a nézői reakciókhoz kötötték az elkészülését, viszont az Ahsoka lehetséges második évadával kapcsolatban még nincs semmi sem kőbe vésve, de ha valóra válik a folytatás, nem kizárt, hogy ismét találkozunk Murleyval, vagy ha nem is ott, talán egy másik Star Wars-produkcióban.

Hagyatek Banner Uj Fekvo 2000x1000 B

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo