Csúszni fog a Köztársaság Fénykora projekt

high_republic.png

Bár a Lucasfilm háza táján a The Mandalorian élőszereplős sorozat második évadával szerencsések lehetünk, mivel az ütemterv szerint kerül majd bemutatásra, úgy fest a Star Wars terén más munkálatoknál nem volt jelen az Erő: a Köztársaság Fénykora projektet picit később kezdhetjük el élvezni.

 

A világban lezajló példátlan eseményekre hivatkozva a Lucasfilm bejelentette, hogy 2021 januárjára kaphatjuk meg az első történeteket az idei év nyara-ősze helyett. Charles Soule regénye, a Star Wars: The High Republic: Light of the Jedi (idén augusztusban jött volna) és Justina Ireland Star Wars: The High Republic: A Test of Courage című ifjúsági könyve (szeptember 8-a helyett) 2021. január 5-én érkezik az új állás szerint. Claudia Gray Star Wars: The High Republic: Into the Dark címet viselő ifjúsági regénye 2021. február 2-a lesz, az előző kiadási dátum október 13-a volt.

 

A Marvel-féle Star Wars: The High Republic képregény-sorozat és az IDW Publishing-féle Star Wars: The High Republic Adventures képregény-sorozat új megjelenéséről a későbbiekben nyilatkoznak az illetékesek.

 

A Lucasfilm Publishing kreatív vezetője, Michael Siglain egy levéllel kért elnézést és megértést a rajongóktól "A jövő mindig mozgásban van" címmel.

High Republic Letter  

Forrás: starwars.com

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo