Csúszik A Rossz Osztag második évada

star_wars_the_bad_batch_season_2s_release_date_trailer_plot_news_to_know_main_.jpg

A Star Wars Celebration egyik paneljén prezentálták A Rossz Osztag második évadjának előzetesét, majd az évad debütálásának idejét is felfedték, amit szeptember 28-ára tűztek ki. Időközben ez a dátum kétségessé vált azzal, hogy nem került bele a szeptemberi műsorok programtervébe, illetve a Disney Plusról is eltűnt a szeptember 28-a, amit egy Coming Soon (azaz hamarosan) váltott.

A múlt heti D23-as rendezvényen a Lucasfilm tiszta vizet öntött a pohárba és bejelentették, hogy 2023. január 4-ére csúszik A Rossz Osztag második évadának startja, viszont vigaszdíjként rögtön dupla epizóddal kezdenek majd. Mostanában sajnos több Star Wars-műsort ért csúszás, az Andor augusztus 31-ére kitűzött premierjéből lett szeptember 21, illetve A mandalóri harmadik évadára várakozók is kezdhetnek aggódni, ugyanis a legutóbbi előzetesben csupán 2023-as megjelenést tüntettek fel, viszont korábban az a pontosabb hivatalos bejelentés érkezett, hogy jövő év februárjában folytatódik Din és Grogu története.

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo