Carrie Fisher felkerül a Hírességek sétányára

AFP_Getty_Carrie_Fisher_Remembered_With_Makeshift_Star_On_Th_1.jpg

A színészek, zenészek és egyéb hírességek számára hatalmas megtiszteltetést jelent az ikonikus padlóba vésett aranycsillag a világ egyik leghíresebb hollywoodi körzetében, a Hírességek Sétányán. Legutóbb Jimmy Smits örülhetett, de több Star Wars-ban is érdekelt sztár kaphatja majd meg jövőre a saját csillagát Los Angelesben, áll a Walk of Fame hivatalos honlapján.

A listából két kiemelkedő ember tűnik ki azonnal, az egyik a 2016-ban elhunyt Carrie Fisher. Két évvel ezelőtt egyébként az elismeréssel rendelkező Mark Hamill már kezdeményezte volna egy csillag elkészítését Leia hercegnő megformálója és színésztársa részére, ám a Hollywoodi Kereskedelmi Kamara azzal utasította el ezt akkor, hogy ehhez minimum 5 évnek el kell telnie a színésznő halálától számítva, ez az idő 2022-ben már lejár. A másik nagyágyú pedig a jövőre Obi-Wan Kenobiként újra a képernyőkre visszatérő Ewan McGregor lesz.

 

A névsort böngészve a Fennec Shandet alakító Ming Na-Wen nevét szúrhatjuk ki, aki a The Mandalorianban testileg és a The Bad Batch animációs sorozatban hangilag vette fel a szerepét. És egy másik embert is észrevehetünk, a 92 éves James Hongot (Nagy zűr kis Kínában, Szárnyas fejvadász), aki a Lázadók animációs sorozatban Azmorigant szinkronizálta.

Doktor Aphra Fekvo  

Íme a teljes lista:

 

Filmes kategória: Francis Ford Coppola, Macaulay Culkin, Willem Dafoe, Salma Hayek, James Hong, Helen Hunt, Michael B. Jordan, Regina King, Ray Liotta, Ewan McGregor, Adam McKay, Jason Momoa, Tessa Thompson és Carrie Fisher (posztumusz)

 

Televíziós kategória: Byron Allen, Greg Berlanti, Ricky Gervais, Peter Krause, Bob Odenkirk, Holly Robinson-Peete, Norman Reedus, Tracee Ellis Ross, Jean Smart, Ming-Na Wen és Kenan Thompson.

 

Zeneipar kategória: Black Eyed Peas, George E. Clinton Jr., Ashanti Douglas, DJ Khaled, Avril Lavigne, Los Huracanes Del Norte, Martha Reeves és Ermias “Nipsey Hussle” Asghedom (posztumusz)

 

Színház kategória: Patti Lupone, Marilyn McCoo & Billy Davis, Jr. és Angelica Vale

 

Rádiózás kategória: Richard Blade

 

Sportközvetítés kategória: Michael Strahan

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo