Boba alternatív "végzete" a VI. részben

boba_fett_return_of_the_jedi.jpg

Sokak szerint Boba szerencsétlen tatuini napja az eredeti trilógiát lezáró A Jedi visszatér gyengébb pillanatait gyarapítja. A filmben Boba vereségét Han Solo véletlen mozdulata okozta, ám a 2014-es Star Wars Storyboards: The Original Trilogy forráskönyvben bemutatott előzetes vázlatrajzok alapján egy karakteréhez hűebb sors is járhatott volna a galaxis egyik legkíméletlenebb fejvadászára.

Itt nincs hátulról támadó vibrofejsze, hanem egy ádázabb harc bontakozik ki. Boba a háti rakétájával a tűzharc közepébe csöppen és fegyverével célba veszi Csubakkát – aki helyett azonban Jabba egyik őrét öli meg –, majd Luke Skywalker nem a fegyverét, hanem Boba kezét metszi le, és ő okoz kárt a fénykardjával a háti rakétában, ami meghibásodva a magatehetetlen Fettet a sarlakk gyomrába küldi. Ez az el nem készült jelenet nem csak Fett sorsának adott volna komolyabb körítést, akit ugyanúgy a sarlakk nyel el, hanem Luke Skywalkert is brutálisabb színben tüntette volna fel.

Boba Alternate 1

Boba Alternate 3

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo