Bizonyos szemszögből: Egy rohamosztagos bejegyzései

rohamosztagos_star_wars.png

Korábban olvashattunk már két kivonatot az augusztus 28-án megjelent Bizonyos szemszögből harmadik kötetéből, amelyek A klónok támadásában felbukkant Dexter Jettsterről és Boba Fettről szóltak. Nemrég megjelent egy újabb részlet, ezúttal Laura Pohl Trooper Trouble című novellájából, ami a második Halálcsillagon szolgálatot teljesítő, TK-423-as számú rohamosztagos naplóbejegyzéseit követi nyomon.

TK-423 néhol komikus, néhol nyomasztó feljegyzéseiből kiderül, hogy az állomáson már hosszú ideje nem kapható caf (azaz a kávé megfelelője a Star Wars univerzumában), egy rosszindulatú asztromech droid bezárta őt a mosdóba, a fizetések is késnek, a Birodalmi Biztonsági Iroda munkatársai elsőbbséget élveznek, de ezekről a problémákról nem tanácsos hangosan beszélni. TK-423 ezen kívül szemtanúja volt Vader érkezésének, illetve fültanúja Jerjerrod moff "megkettőzzük a tempót" ígéretének, ami a katona szerint ez hosszabb műszakokat fog eredményezni számukra az Uralkodó érkezéséig.

Hagyatek Banner Uj Fekvo 2000x1000 B

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo