Bezárják a Star Wars-témájú élményhotelt

star_wars_galactic_cruiser_gty_lv_230518_1684438916825_hpMain_16x9_1600.jpg

Másfél évnyi működés után bezárja kapuit a Floridában található Star Wars: Galactic Starcruiser hotel. A Disney illetékesei május 26-áig fel is függesztették a foglalásokat, és az utolsó időszak szeptember 28-30 lesz, amire vendégeket várnak. Állítólag a hotel munkatársai átszervezés céljából egyeztetni fognak azokkal, akik szeptember 30-a utánra foglaltak. A cég a leállás kapcsán az alábbi nyilatkozatot tette közzé:

A Star Wars: Galactic Starcruiser az egyik legkreatívabb projektünk, amelyet vendégeink dicsérnek és elismerik, hogy új mércét állít az innováció és a magával ragadó szórakoztatás terén. Ez az elsőrendű élmény lehetőséget adott számunkra, hogy új dolgokat próbáljunk ki kisebb léptékben, 100 szobában, és mialatt az utolsó útjára készülünk, a tanultakat felhasználva olyan élményeket fogunk létrehozni a jövőben, amelyekkel még több vendéget és rajongót érhetünk el. 

A hotel kínálatát képzik a napközbeni interaktív programok, fénykardos kiképzés, szerepjátékok, étkeztetés, Star Wars-témájú ételekkel és italokkal, valamint ingyenes belépés a Star Wars: Galaxy’s Edge élményparkba. Bár a vendégek általában pozitív visszajelzéseket adtak a szórakoztatóiparral foglalkozó Thea-díjjal kitüntetett Galactic Starcruisernek, a több ezer dollárra rúgó árpolitikát sokan túlzónak találták. A kánon szerint Az utolsó Jedik és a Skywalker kora közti időszakba sorolható az élményhotel, és a szállást adó Halcyon hajó saját képregénysorozatot is kapott, ami a Star Wars több érájában is szállította az utasokat a Köztársaság Fénykorától kezdve az Első Rend felemelkedéséig.

Forrás: gizmodo.com

Darth Plagueis Maul Fekvo

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo