Beköszönt a Star Wars játékok új érája

lucasfilm_games_tall_A.jpg

Tegnap a Star Wars hivatalos weboldalán érkezett a bejelentés, hogy immár a Lucasfilm Games lesz a hivatalos név, ami magába foglalja az eddigi Lucasfilm játékok sorát, illetve a Lucasfilm Games égisze, logója és neve alatt fognak kijönni a jövőben megjelenő Star Wars-játékok, a legprofibb stúdiók közreműködésével. Tehát nem csak az Electronic Arts óriáscéggel, amivel a Disney 2023-ig kötött kizárólagos megállapodást a játékok licencét illetően.

Ehhez kaptunk egy összeválogatást videó formájában, hogy mik voltak az eddigi legjelentősebb Star Wars-játékok a közelmúltból, és volt pár közülük, amit a hajdani, 1982 és 2013 között működött LucasArts gondozott: The Old Republic MMORPG, Jedi: Fallen Order, Squadrons, a Galaxy of Heroes mobiljáték, a frissítéssel leállt Battlefront II, Pinball, de még a Jedi Knight sorozat 2003-as harmadik része, a Jedi Academy is, illetve a különböző Star Wars-témájú kiegészítők más játékokra (Minecraft, Sims, Fortnite). Bár ebben az összeállításban nem láthattunk az ILMxLab projektjeit (Vader Immortal, Tales from the Galaxy's Edge) bemutató emlékeztetést, illetve új játékra utaló képanyagot, vagy címet, a tavaszra várt LEGO Star Wars: The Skywalker Saga videójátékból volt néhány felfedezhető friss képsor.

 

Mindez egy új korszak beharangozójaként egyben egyfajta egységességet is sugall. Előzőleg a Lucasfilm egyik alkalmazottja, Matt Martin ejtett el néhány utalást arról, hogy izgalmas és fényes jövő előtt áll a Star Wars játékipara, illetve a Republic Commando zeneszerzője is új projektről beszélt, és valószínűleg ez a bejelentés lehetett ezek hátterében. Továbbá ez azt is jelentheti, hogy új játékok bejelentése is sor kerülhet nemsokára, például a Fallen Order második részéről is bővebb információkat szerezhetünk.

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo