Bejelentették az új Thrawn-trilógiát és az Alphabet Osztag 2-t

thrawn-alliances.jpg

Tegnap zajlott le 2019-es New Yorki Comic Con, ahol a Lucasfilm Publishing panelen több neves író is képviseltette magát a Star Wars terén: Cavan Scott (Dooku: Lost Jedi), George Mann (Star Wars: Myths & Fables), Katie Cook (Journey to The Rise of Skywalker Coloring Book), Zoraida Córdova (A Crash of Fate) és Charles Soule (Darth Vader). Könyvek szempontjából jelentős hírek kerültek bejelentésre, amik 2020-ban érkeznek majd. A tovább mögött nézzük is, melyek lesznek ezek:

Márciusban adják majd ki a Skywalker kora felnőtt és ifjúsági könyvváltozatát. A felnőtt verziót Rae Carson (Bizonyos szemszögből, Canto Bight, Koréliai hajsza), míg a fiatalabbaknak szólót Michael Kogge (Az ébredő Erő és Az utolsó Jedik ifjúsági könyvváltozatainak szerzője) írja, a könyvek a VIII. részhez készülthöz hasonlóan a film kiegészítői lesznek.

Temp 
Novel
Szintén a Disney Lucasfilm Press részéről 2020 augusztus havában A klónok háborúja univerzuma lesz megtisztelve könyv formájában, melynek címe a The Clone Wars Anthology névre hallgat, és ifjúsági rövid történeteket fog magába foglalni különböző írók tollából, mint Preeti Chhibber, Lou Anders (Pirate's Price), Tom Angleberger (Ne becsüld alá a sötét oldal hatalmát!), Zoraida Cordova (A Crash of Fate), Jason Fry (Az utolsó Jedik könyvváltozata, Sarah Beth Durst, Yoon Ha Lee, Rebecca Roanhorse (Resistance Reborn), Anne Ursu és Greg Van Eekhout.

Anthology
A Del Rey kiadótól két főbb folytatás várható már létező sorozatokhoz. Az egyik az Alphabet Squadron: Shadow Fall, az Alphabet Osztag-trilógia második része Alexander Freedtől (Battlefront: Alkony század), ami A Jedi visszatér utáni időkben egy új köztársasági vadászcsoport indít hajtóvadászatot a fenyegetést jelentő birodalmiak ellen. A mű jövő év júniusában várható.

Temp
Sokak kék bőrű kedvence, Thrawn főadmirális története is bővülni fog a későbbiekben könyvek formájában jövő év júniusában, méghozzá egy trilógiával, melynek címe Thrawn: Ascendancy trilógia lesz. Természetesen Thrawn "atyjától", Timothy Zahntól várhatjuk a folytatást, ami nem is éppenséggel folytatás, hanem Thrawn és a Chiss Fennhatóság egyfajta eredettörténete lesz, még mielőtt Thrawn a Birodalomhoz került volna, és az Ismeretlen Régiókban játszódik.

EGDiRq3XYAEt8Nv
Bár nem kötődik szorosan kifejezetten a panelhez, a Resistance Reborn spanyol könyvborítója hoz egy érdekes változtatást az eredetihez képest, mégpedig egy plusz karakter, Wedge Antilles személyében, akit az idős Denis Lawsonról mintáztak. A könyv idén november 5-én kerül a polcokra Amerikában a "Journey to Star Wars: The Rise of Skywalker" lánc részeként. A regény fogja összekötni a VIII. és a IX. részeket, Rey, Finn és Poe Dameron első közös missziójukról szól, miközben Leia Organa tábornokkal próbálják újjáépíteni a craiti csata után parlagon heverő Ellenállást. Egy rövid kivonatot itt olvashattok is a könyvből.

Reisistance Reborn Wedge
1
2
A Star Wars: Myths & Fables alkotói hála, George Mann tollából és Grant Grifin rajzaival jelentkezik a Dark Legends, középpontban a Sötét Oldal használóival, kezdésnek a Főinkvizítorral ismerkedhetünk meg jobban.

Sw Siths And Legends Deck 092019
Legends
Továbbá a DK Publishingtől egy gyerekkönyvet is bejelentettek Use the Force címen, írója Christian Blauvelt.

Force
Swusetheforce Newspreads Fornycc 7
Forrás: starwars.comio9.gizmodo.com

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo