Bejelentették a Star Wars: Hagyaték második kötetét

sw_legacy_book_2_cover.png

Ahogy azt korábban megírtuk, újra kiadják a Star Wars: Hagyaték képregényszéria első folyamát. Ezúttal a teljes sorozat megjelenik, méghozzá három, több száz oldalas, keménytáblás gyűjteményes kötetben. Az első kötet várharóan szeptemberben érkezik, de az azt követő hónapokban elvileg befut a folytatása is.

A Szukits kiadó Star Wars-irodalommal foglalkozó, Jedi Könyvtár nevű oldalán bejelentették, hogy immár a Hagyaték második, több mint 421 oldalas kötete is előjegyezhető. Aki tehát már most elő is jegyezne a folytatásra is, az megteheti a kiadó honlapján, ide kattintva.

Ennek a képregényszériának a különlegessége, hogy a Star Wars-irodalomban egyedülálló módon az endori csata után több mint 100 évvel játszódik. Ma már Legendának számító története szerint ebben az érában az Új Köztársaság és a Birodalom utódállamai közötti békének vége szakad, amikor újra felbukkannak a Sith-ek. A galaxis megmentése egy vonakodó hősre, Luke kései leszármazottjára, Cade Skywalkerre hárul, akit persze a felmenőihez hasonlóan a Sötét Oldal is megkísért.

Íme a második kötet borítója:

Hagyatek 2 Borito
Hagyatek Banner Uj 2000x1000 A

A Szerzőről

SonOfMurglak

SonOfMurglak

"But I can be mouthy, because you know, what are they gonna do, fire me?"
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo