728x79_szukitshu_banner_001.jpg

Battlefront II: Új játékmód a láthatáron, a Capital Supremacy

bf-droid.png

Még nincs vége a Klónháborús tartalmaknak a Battlefront II játékhoz! Bár korábban többek között kaptunk négy karaktert (Grievous tábornok, Obi-Wan Kenobi, Dooku gróf, Anakin Skywalker) és egy bolygót (Geonosis), most egy új játékmód űzésére lesz lehetőség, minek neve: Capital Supremacy.

A DICE munkatársa, Dennis Brannvall szavaival a Capital Supremacy egy olyan multiplayer mód lesz, amiben parancsnoki állásokat és ellenséges hadihajókat foglalhatunk el. A Capital Supremacy két fázisból áll majd. Az első keretében két, oldalanként 20 valós plusz 12 mesterséges játékossal harcolhatunk az öt szétszórt parancsnoki állásokért a Geonosis felszínén; mikor az egyik csapat már elfoglalta ezen posztok javát, haladhat tovább a második fázisra, amiben el kell foglalniuk egy ellenséges hadihajót, amit időzített robbanótöltetek segítségével kell kiiktatni. Az ellenséges hajó fedélzetére lépéskor a csapatnak lehetősége van erősítést hívni. Köztársasági oldalon klónok fognak kiözönleni a LAAT löveghajóból, míg a szeparatisták részéről egy HMP (Nehéz Rakétaplatform) csapatszállító tesz le droidokat.

 

Két új katona-típussal is bővülni fog a Battlefront II játék, a Galaktikus Köztársaság kétpisztolyos ARC-harcossal, míg a Konföderáció vibropengés kommandós droiddal.

 

Forrás: starwars.com

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei

0 Hozzászólás

Hirdetések

300x279 szukitshu banner 001

 Ezen a napon történt...

A mai napon semmilyen esemény nem történt.

Online

  • Vendégek: 20
  • Tagok: 0
  • Összes tag:497
  • Legújabb:Kabika
  • Legtöbb online:441
    Vendégek: 441 Tagok: 0 ekkor: 2019 november 18 hétfő - 23:44:57