Battlefront II: Színre lépnek a klón kommandósok, a Felucia és egyebek

swbfII_clone_commando.jpg

Szeptember 25-étől kezdve újabb tartalmak érkeznek a Battlefront II. játékba régi-új katonák, egy bolygó, játékmódok személyében. A folytatásban részletezzük, mik lesznek ezek, de előtte íme egy videó a hivatalos Youtube-csatornáról:

 


Klón kommandósok

Minden bizonnyal nem sokaknak kell bemutatni ezeket a speciális egységeket, akiket a Galaktikus Köztársaság állított állományába a kockázatos küldetések teljesítéséért. A játékban a klón kommandósok egy DC-17m ismétlő sugárkarabéllyal rendelkeznek egy Páncélelhárító Kiegészítővel felvértezve, ezekkel a fegyverekkel mind a könnyebb és nehezebb, erősebb ellenfelek ellen is halálos fenyegetést jelenthetnek.

A kommandós bal karjába épített repulzorral erőteljes lökéshullám idézhető meg az ellenség kibillentésére. A Battle Focus Ability (Harci Összpontosító Képesség) képes a közelben tartózkodó bajtársak életpontveszteségeit csökkenteni, ezzel együtt a kommandós saját élete újratöltődik, ha ugyanakkor az ellenségnek okozunk veszteséget.

Felucia

A Sith-ek bosszúja című filmben debütáló bolygó tele van veszélyekkel, köztük gombákkal, amikre ha rálőnek, mérges gázokat bocsátanak ki magukból, gazdag az élő- és állatvilága és rengeteg különböző színben pompázik. Játékosokként farmokkal, mocsarakkal, áramló folyókkal, valamint egy elhagyatott településsel találkozhatunk a planétán. Mindezek tetejében egy sarlakk-veremmel is meggyűlhet a bajunk.

Instant Action és Co-Op játékmódok

Az Instant Action frissítés keretében offline módban hatalmas csatát vívnak a játékosok AI (számítógépes vezérlésű, mesterséges intelligenciájú) ellenfelekkel a térképen fellelhető parancsnoki posztokért.

Ezzel szemben a Co-Op játékmódban a játékos negyedmagával (a többi három valós játékos) feladatokat hajt végre és az AI ellenfelekkel is együtt küzdenek meg.

Mindkét mód elérhető lesz a Klónháború-kori pályákon az AI-vezérelt katonákkal, erősítésekkel és hősökkel.

Farmer Luke és egyebek

Az Egy új reményben először feltűnt Luke Skywalker outfitje is elérhető lesz a Star Wars Battlefront II-ben. Ugyanakkor egy különleges játékbeli kihívás részeként szerezhető be október 11. és 18. között, amiben a feladat 150 AI ellenség eliminálása az új Co-Op módban.

Ezen kívül, szintén a fenti időszakban Darth Maul “KENOBI!” emote-ja - a Star Wars: Lázadók “Ikernapok” epizódjában látottak alapján - is megszerezhető, ha a Capital Superamcy módban valaki sikeresen elfoglal 15 parancsnoki posztot.

Ezen kívül a későbbiekben a Star Wars: IX. rész: Skywalker korán alapuló tartalmakkal is jelentkezni fog a Battlefront II.

Forrás: ea.com

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo