728x79_szukitshu_banner_001.jpg

Battlefront II: Kenobi tábornok is megérkezett egy bemutatkozó videóval

Battlefront-kenobi1.jpg

Az Electronic Arts egy hónapja rukkolt elő Grievous tábornokkal a Star Wars: Battlefront II Klónháborús kiegészítője részeként, most pedig a kiborg ellenlábasa, Obi-Wan Kenobi lesz a következő visszatérő november 28-án. A karaktert James Arnold Taylor szólaltatja meg, ahogy a Star Wars: A klónok háborúja és a Star Wars Lázadók animációs sorozatoknál is.

Két kinézetet kap a karakter, mint a múltkor Grievous. Az első alap a "Jedi-mester kinézet" lesz. A másodikhoz a játékban kreditek és kristályok fejében lehet majd hozzájutni, ami nem más, mint a "Köpenyes megjelenés" lesz.

A Jedi-tábornok nem lesz különleges képességek híján sem. Egy EA-közleményből kiderül, hogy a Kenobi alatt szolgáló 212-es Rohamzászlóalj is választható lesz kinézetként a Galaktikus Köztársaságnál, a geonosisi csata frissítéssel egyetemben. Obi-Wan egyik különleges képessége a Védekező Roham, amit úgy kell elképzelni, hogy az előretörés közben suhogtatja, forgatja a lézerkardját, hibátlan pontossággal sugárlövedékeket védve ki és megsebezve az előtte lévő ellenségeket. Mikor ez a képesség aktív, a játékos bármikor bevihet egy halálos csapást. Egyébként ez a képesség a régi, 2005-ös Battlefront játékban is jelen volt nála.

Obi-Wan specialitásai közé tartozik az ellenségek fejével való szórakozás, amit a Korlátozó Elmetrükk képesség keretében valósíthat meg a játékos. Az elmetrükkel a célpont képességeit zavarja egy időre, köztük a vetődést.

Támadás terén az Erővel egy Totális Taszítást is elő tud idézni. Ez hasonlít Luke Skywalker lökésére, de Obi-Wan verziója fókuszáltabb annál. A gomb lenyomva tartásával eme képesség hatótávolságát is megnövelhetjük.

És íme a két kép a kinézetről:

Kenobi1

Kenobi2


Valamint egy egyperces ízelítő is érkezett a Geonosisi Csatáról:

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei

1 Hozzászólás

 • Steery
  2018 nov 22 : 20:06
  Beküldte: Steery

  Úgy tűnik számomra, a Star Wars fő erőssége egyre inkább a számítógépes játékok világa lesz, míg a filmes vonallal csak a bajok vannak.

  0 0

Hirdetések

300x279 szukitshu banner 001

 Ezen a napon történt...

A mai napon semmilyen esemény nem történt.

Online

 • Vendégek: 10
 • Tagok: 1
 • Összes tag:497
 • Legújabb:Kabika
 • Legtöbb online:441
  Vendégek: 441 Tagok: 0 ekkor: 2019 november 18 hétfő - 23:44:57