728x79_szukitshu_banner_001.jpg

Battlefront II: Jönnek a droidekák és egyéb újítások, frissítések

Droideka-Battlefront-2.png

Még nincsenek vége a Klónháborús kiegészítéseknek az EA-féle Battlefront II-nél. Tavaly év végén és idén 4 új karakterrel és egy bolygóval gazdagodott a játék, június 26-tól azonban még inkább úgy érezhetjük, hogy az előzmény-trilógiába csöppenve aprítjuk az ellent. A folytatásban egy videóval és egy szöveges összefoglalóval találkozhattok, hogy miket is tartalmaz az új csomag.


Elsőnek jöjjenek a régóta áhított haláldroidok, amikkel még a legkeményebb Jediknek is meggyűlt a bajuk a háború folyamán. A szeparatista hadsereg veszélyes egységei iker sugárvetővel és személyi pajzzsal vannak felszerelve, gurulós alakban rendkívül gyorsak és mozgékonyak.

 

A Galaktikus Köztársaság állományát erősítő TX-130-as tankok már a régi Battlefront játékokban is feltűntek, mint irányítható járművek. A viszonylag erős és agilis tank két lézerágyúval és rakétakilövőkkel rendelkezik.

 

A Capital Supremacy mód a Naboon is játszható lesz. Theed városában szürkületi napszakban kell összecsapnunk a másik oldallal. Ezen kívül a város utcáin korábban vívott csaták nyomait viseli majd.

 

Anakin Skywalker új skint kap, mégpedig a Klónháború elején viselt ruhában fog feszíteni A klónok háborúja animációs sorozatból. Mindez 1.000 kristályba, vagy 40.000 kreditbe fog kerülni a játékosnak. Ezen kívül még egy dizájnbeli újítás, hogy a fénykardforgató hősök fénykardjai fényesebbek lesznek, végük pedig éles.

 

A 212-es Felderítő Divízió az I-es Fázisú ARF (Advanced Recon Force, magyarul Fejlett Felderítő Erő) páncéllal volt felszerelve, és sivatagi álcával kiegészítve a második geonosisi csata során, amikor Obi-Wan Kenobi tábornokék ostromolták a szakadár világot.

 

A 41-es Járőr Zászlóalj Yoda Jedi-mester irányítása alatt működött. Páncélzatuk a hagyományos klón védőöltözetnél kevésbé plasztoid volt, ezért nagyobb mozgékonyságot és hajlékonyságot engedett meg a viselőknek a dzsungeles, esőerdős környezetben. A napellenzős, szélesebb vizor, valamint a sisak felületi formája segít a jobb látásban, mikor esős növényzetben és nedves területeken harcolnak.

 

A 41-esek outfitje Epic besorolású lesz, áruk 40.000 kredit, vagy 1.000 kristály lesz, míg a 212-eseké 20.000 kreditbe, vagy 500 kristályba fognak kerülni.

 

Forrás: battlefront-forums.ea.com

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei

0 Hozzászólás

 • RacerX

  Star Wars IX. rész

  Van olyan dolog ami szerinted valaha is jól működött?
  Írta: RacerX 3 hete
 • Steery

  Rendezvények

  Beszélgetés a Star Wars pszichológiájáról Lázár Gergely és Brandon Ha[tovább...]
  Írta: Steery 4 hete
 • Steery

  Star Wars IX. rész

  Ebben a cikkben azt bizonygatják, hogy nem megy a film rovására a roh[tovább...]
  Írta: Steery 1 hónapja

Hirdetések

300x279 szukitshu banner 001

 Ezen a napon történt...

A mai napon semmilyen esemény nem történt.

Online

 • Vendégek: 72
 • Tagok: 0
 • Összes tag:448
 • Legújabb:Bandert01
 • Legtöbb online:187
  Vendégek: 187 Tagok: 0 ekkor: 2019 január 01 kedd - 00:44:56