728x79_szukitshu_banner_001.jpg

Battlefront II: Érkezik az évfordulós kiadás, Skywalker kora-tartalmakkal

swbf2-blog-image-ce-rise-of-skywalker-keyart.jpg.adapt.crop16x9.1455w.jpg

Két éve jelent meg az EA-féle Battlefront II, ennek örömére készültek a fejlesztők egy kis ünnepi kiadással. A mérföldkőre megemlékezve december 5-én érkezik az új Star Wars Battlefront II: Celebration Edition, letölthető formában a Playstation 4, Xbox One és PC platformokra. Ez a változat tartalmazza az összes beszerezhető kinézetet, kezdve a Star Wars Battlefront II eredeti kiadásától egészen a IX. részhez kapcsolódó tartalmakig.

Content

A Celebration Edition ára 39,99 dollár, ami a következőket foglalja magába:

 

 • Az alapjáték, ami az összes régebbi és érkező ingyenes frissítéseket tartalmazza
 • Több mint 25 Hős kinézet - köztük hat Legendary kinézetet, plusz egy külsőt Rey, Finn és Kylo Ren karaktereihez a december 17-én érkező Star Wars: Skywalker kora alapján
 • Több mint 125 katona és erősítés kinézet
 • Több mint 100 hős és katona emote és monológ
 • Több mint 70 hős és katona győzelmi póz.

 

A már regisztrált és veterán játékosok az aktuális verziójukat kedvezményesen 24,99 dollárért frissíthetik a Celebration Editionra, valamint a fenti dolgokat is kézhez kapják. December 5-én új kinézet érkezik a klón kommandós, BX kommandós droid, TMF-katona (ARC Trooper) egységekre, és a droideka sem fog kimaradni (szintén elérhető külön kreditekért vagy kristályokért).

Trooper

2

3 
Droid

2

3

Commando

2

December 17-étől ingyenesen elérhetővé válik a Star Wars Battlefront II-t tolók számára a Skywalker kora-kiegészítés.

 

A legutóbbi trailerben is látható dzsungelbolygó terepe is elérhető lesz. A Co-Op módban ellenálló és első rendi oldalon is lehet majd játszani, ezen kívül a Heroes vs. Villains játékmódon is apríthatjuk az ellent. A folytatás trilógiában feltűnő Takodana, Jakku és Csillagpusztító Bázis pályák is csatlakoznak a Co-Ophoz – a bolygókon játszható lesz az ostromló és védekező szcenárió.

 

Új erősítések is színre lépnek. A beszivárgó besorolású vörös Sith rohamosztagos-páncélban gyorsan és fejlett fegyverzettel vadászhatjuk le az utunkban állókat. Szintén a trailerekben feltűnő első rendi légi háti rakétás egységgel repülhetünk, lebeghetünk, manőverezhetünk, és a rakétákkal még ellenfeleinket is likvidálhatjuk. Másik alap felszerelésük a gránátvetővel kiegészített sugárvető. Az ellenállók részéről új lövész és kém egység lesz bevethető, mégpedig két, a filmben feltűnő idegen faj képében.

 

És nézzük, mit kapunk jövőre a Battlefront II-től. Januárban a folytatás trilógia is a Capital Supremacy része lesz, ami azt jelenti, hogy két csatahajót kell megvédeni, illetve ellenkező esetben kiiktatni, jelen esetben az ellenálló MC85-ös és az első rendi Resurgent-osztályú csillagrombolóról van szó, két helyszínen, az új dzsungelbolygó és a Jakku felett. A két helyszín az offine Instant Actionban is elérhető lesz. Valamint az asztroszer droidok rajongói is örülhetnek, hiszen játszható karakter lesz BB-8, illetve az első rendi BB-9E.

Jakku

Forrás: starwars.com

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei

10 Hozzászólás

 • Steery
  2019 dec 05 : 14:03
  Beküldte: Steery

  "A beszivárgó besorolású vörös Sith rohamosztagos- páncélban"
  WTF? WTF!
  Képzelem, milyen profin lehet észrevétlenül beszivárogni bárhová egy vörös rohamosztagos páncélban. Egyáltalán nem feltűnő, tökéletesen beleolvad a környezetbe és kitűnő álcázást biztosít a viselőjének - de csak tűzvörös, vérvörös terepen! Sehol másutt.
  Még mindig nem jutottak el odáig a rohanosztagos páncélokat kitaláló zsenik, hogy valami tényleg korszerű, praktikus és használható rucit fejlesszenek a statisztáknak. Például kaméleon burkolatot, ami a környezetnek megfelelően változtatja a színét és mintázatát.

  0 0
 • Gyeze
  2019 dec 06 : 11:30
  Beküldte: Gyeze

  Te pedig nem jutottál még el addig, hogy hanyagold az egész star warst, ha ennyire nem értesz egyet semmivel, ami benne van?

  2 2
 • Steery
  2019 dec 06 : 14:12
  Beküldte: Steery

  Képzeld, nem.

  0 0
 • SonOfMurglak
  2019 dec 06 : 13:02
  Beküldte: SonOfMurglak

  pont nemrég volt egy Lucasfilmes videó a rohamosztagosokról, ami arról szólt, hogy direkt nem is ügyeltek a terepszínre az átlag rohamosztagosnál. Egyrészt a katonák feláldozható ágyútöltelékek voltak, másrészt az egész rohamosztagos- megjelenést úgy tervezték, hogy egy csontvázra emlékeztessen, ijesztő legyen. Ez volt a cél.
  Egyébként viszont pont nem igaz, hogy az évek során ne jelentek volna meg olyan páncélok, amikkel beolvadnak. A klón scout troopereknek terepszínű volt a páncélja, de a Rogue One-ban is megjelent a barna/homokszínű páncél.

  0 0
 • Kempesbaba
  2019 dec 07 : 09:57
  Beküldte: Kempesbaba

  ,,az egész rohamosztagos- megjelenést úgy tervezték, hogy egy csontvázra emlékeztessen"
  Jaja,vörös csontváz 01
  Ez az egész szinezősdi csupán azért van hogy minél többet el lehessen adni az adott öntőformából készült figurákból. Ennyike,a többi rizsa...

  1 2
 • SonOfMurglak
  2019 dec 07 : 13:02
  Beküldte: SonOfMurglak

  hahaha, sőt bruhaha... nyilván a klasszikus rohamosztagosokról beszéltem, akiknek fehér a páncélja, nem ezekről az újakról. és pont nem ez volt a mondandóm lényege. "direkt nem is ügyeltek a terepszínre az átlag rohamosztagosnál" - ez a lényeg. ennyike.

  0 0
 • TomeKK
  2019 dec 07 : 13:09
  Beküldte: TomeKK

  A marketingre is kell gondolni. De a SW univerzumában teljesen elfogadható, hogy vannak bizonyos doktrínák pl. a hadsereg esetében. A sima trooperek rendszerint fehér, az elitek fekete míg a gárdisták vörös páncélba vagy ruhába nyomulnak. Engem inkább az zavar, hogy a tekintélyes létszámuk ellenére is többnyire gyenge képzetlen ágyútöltelékek. Oké, a klónok harcedzett katonák voltak, de a Birodalmi rohamosztagosok gyengék voltak, az Első Rend-i verziójuk meg ugyan ez csak újra dízájnolva.

  0 0
 • tengerecki
  2019 dec 07 : 14:23
  Beküldte: tengerecki

  "Ilyen pontosan csak a birodalmi rohamosztagosok céloznak"
  Muhaha 01

  0 0
 • SonOfMurglak
  2019 dec 09 : 11:37
  Beküldte: SonOfMurglak

  végül is a Rebelsben mutatták, hogy nem volt túl komoly a képzésük. mennyiség számított, nem a minőség. meg azért a rohamosztagosok már elsősorban rendfenntartók voltak eleve, szóval a helyiek vegzálására kellettek főleg. és voltak elitebb harci egységek a komolyan feladatokra (Inferno Squad, Death Trooperek, stb.)
  és hát ez a klasszikus kalandfilmes/ akciófilmes toposz, hogy a hős mindenkit lelő, de őt sose találják el.

  0 0
 • TomeKK
  2019 dec 17 : 18:49
  Beküldte: TomeKK

  "December 17-étől ingyenesen elérhetővé válik a Star Wars Battlefront II-t tolók számára a Skywalker kora-kiegészítés."
  Most nem egészen világos, akkor a Skywalker kora tartalmak tehát, az új map és a 2-2 új egység csak a Celebration Edition-el rendelkezők kapják meg dec. 17.én? Mert én csak alap verzióval rendelkezek de semmit nem kaptam ezekből.

  0 0

 • tengerecki

  Star Wars IX. rész

  Többször is alaposan megnéztem a Skywalker korát és megdöbbent[tovább...]
  Írta: tengerecki 6 napja
 • Goten56

  Star Wars IX. rész

  Hol tudtad megnézni? Már meg is jelent DVD-n? Ha elhúzódik a munkanél[tovább...]
  Írta: Goten56 2 hete
 • Steery

  Star Wars IX. rész

  Többször is alaposan megnéztem a Skywalker korát és megdöbbentő menny[tovább...]
  Írta: Steery 2 hete
 • Darth Law

  Képregények

  Szerintem nincs. Elég komoly melók vannak vele, és igazából nem nagyo[tovább...]
  Írta: Darth Law 1 hónapja
 • netboyszi

  Képregények

  Valahol vannak a neten star wars képregények rajongói fordításoban? A[tovább...]
  Írta: netboyszi 1 hónapja

Hirdetések

300x279 szukitshu banner 001

 Ezen a napon történt...

A mai napon semmilyen esemény nem történt.

Online

 • Vendégek: 6
 • Tagok: 0
 • Összes tag:494
 • Legújabb:Yoda
 • Legtöbb online:441
  Vendégek: 441 Tagok: 0 ekkor: 2019 november 18 hétfő - 23:44:57