Battlefront II: Érkezik az évfordulós kiadás, Skywalker kora-tartalmakkal

swbf2-blog-image-ce-rise-of-skywalker-keyart.jpg.adapt.crop16x9.1455w.jpg

Két éve jelent meg az EA-féle Battlefront II, ennek örömére készültek a fejlesztők egy kis ünnepi kiadással. A mérföldkőre megemlékezve december 5-én érkezik az új Star Wars Battlefront II: Celebration Edition, letölthető formában a Playstation 4, Xbox One és PC platformokra. Ez a változat tartalmazza az összes beszerezhető kinézetet, kezdve a Star Wars Battlefront II eredeti kiadásától egészen a IX. részhez kapcsolódó tartalmakig.

Content

A Celebration Edition ára 39,99 dollár, ami a következőket foglalja magába:

 

  • Az alapjáték, ami az összes régebbi és érkező ingyenes frissítéseket tartalmazza
  • Több mint 25 Hős kinézet - köztük hat Legendary kinézetet, plusz egy külsőt Rey, Finn és Kylo Ren karaktereihez a december 17-én érkező Star Wars: Skywalker kora alapján
  • Több mint 125 katona és erősítés kinézet
  • Több mint 100 hős és katona emote és monológ
  • Több mint 70 hős és katona győzelmi póz.

 

A már regisztrált és veterán játékosok az aktuális verziójukat kedvezményesen 24,99 dollárért frissíthetik a Celebration Editionra, valamint a fenti dolgokat is kézhez kapják. December 5-én új kinézet érkezik a klón kommandós, BX kommandós droid, TMF-katona (ARC Trooper) egységekre, és a droideka sem fog kimaradni (szintén elérhető külön kreditekért vagy kristályokért).

Trooper

2

3 
Droid

2

3

Commando

2

December 17-étől ingyenesen elérhetővé válik a Star Wars Battlefront II-t tolók számára a Skywalker kora-kiegészítés.

 

A legutóbbi trailerben is látható dzsungelbolygó terepe is elérhető lesz. A Co-Op módban ellenálló és első rendi oldalon is lehet majd játszani, ezen kívül a Heroes vs. Villains játékmódon is apríthatjuk az ellent. A folytatás trilógiában feltűnő Takodana, Jakku és Csillagpusztító Bázis pályák is csatlakoznak a Co-Ophoz – a bolygókon játszható lesz az ostromló és védekező szcenárió.

 

Új erősítések is színre lépnek. A beszivárgó besorolású vörös Sith rohamosztagos-páncélban gyorsan és fejlett fegyverzettel vadászhatjuk le az utunkban állókat. Szintén a trailerekben feltűnő első rendi légi háti rakétás egységgel repülhetünk, lebeghetünk, manőverezhetünk, és a rakétákkal még ellenfeleinket is likvidálhatjuk. Másik alap felszerelésük a gránátvetővel kiegészített sugárvető. Az ellenállók részéről új lövész és kém egység lesz bevethető, mégpedig két, a filmben feltűnő idegen faj képében.

 

És nézzük, mit kapunk jövőre a Battlefront II-től. Januárban a folytatás trilógia is a Capital Supremacy része lesz, ami azt jelenti, hogy két csatahajót kell megvédeni, illetve ellenkező esetben kiiktatni, jelen esetben az ellenálló MC85-ös és az első rendi Resurgent-osztályú csillagrombolóról van szó, két helyszínen, az új dzsungelbolygó és a Jakku felett. A két helyszín az offine Instant Actionban is elérhető lesz. Valamint az asztroszer droidok rajongói is örülhetnek, hiszen játszható karakter lesz BB-8, illetve az első rendi BB-9E.

Jakku

Forrás: starwars.com

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo