"Az Utolsó Jedik különbözik az összes eddig Star Wars filmtől"

3PZVRDC.jpg

Az Ébredő Erő miatt sok rajongó fél attól, hogy a VIII. epizód is követni fogja, az új trilógia nyitó részét, és egy, A Birodalom Visszavághoz hasonló történettel debütál a film decemberben. Ezt most megcáfolni látszik a Hux-ot alakító színész, Domhnall Gleeson. Egy gyors interjú keretein belül a színész elárulta, hogy teljesen meglepte őt a forgatókönyv, a történettel kapcsolatban:

Amikor elolvastam, azonnal beszélnem kellett Rian Johnsonnal, és azt hiszem ez mindig jó jel egy filmnél. Azt gondoltam, hogy hűha, van itt pár dolog ami ha nem is kimondottan ijesztő, de határozottan más, mint amit elképzeltem, és ez egy nagyon-nagyon jó dolog. Szerintem ez nagyon pozitív dolog, mert fontos ezeknél a filmeknél, hogy ne ismételjük magunkat. Úgyhogy beszélni akartam róla Riannel, és mikor beszéltünk, ő nagyon magabiztos volt, nem abban az értelemben, hogy öntelt lenne, hanem egyszerűen eltökélt abban amit csinált. Határozott elképzelései voltak a filmmel kapcsolatban, és ez nagyon remek dolog.


Biztató jelek tehát vannak arra vonatkozóan, hogy az idén mozikba kerülő, Az Utolsó Jedik névre keresztelt epizód eredeti, önálló történettel rukkol majd elő. Mindenesetre érdemes jó jelnek tekinteni, hogy a Disney szigorú titoktartása mellett, legalább ennyit elárultak nekünk a film készítői.

 

Gleesont a IX. részről is kérdezték, amivel kapcsolatban elárulta, hogy még nekik, a színészeknek sem árultak el róla semmit, így azt se lehet tudni, pontosan kik térnek majd vissza a szereplők közül. J.J. Abrams visszatérésének pedig állítása szerint kifejezetten örül.

A Szerzőről

Béreslegény

Béreslegény

"Apathy is death" - The Sith Lords
A Szerző cikkei

0 Hozzászólás

Hirdetések

300x279 szukitshu banner 001

 Ezen a napon történt...

A mai napon semmilyen esemény nem történt.

Online

  • Vendégek: 4
  • Tagok: 0
  • Összes tag:490
  • Legújabb:Bálint Reszegi-Bucsay
  • Legtöbb online:441
    Vendégek: 441 Tagok: 0 ekkor: 2019 november 18 hétfő - 23:44:57