A régi trilógia egyik színésze visszatér a Látomásokban

visions_s2_still.png

A Star Wars Celebration egyik témája volt a Star Wars: Látomások animációs antológia-sorozat közelgő új évada. A május 4-én érkező 9 részes csokor immáron nem csak japán, hanem más országok stúdióinak produkcióit foglalja magába. Köztük van az a nagy múltú angol Aardman Animation is, aminek a népszerű Wallace és Gromit, a Shaun, a bárány, vagy a Csibefutam című stop-motion animációs produkciókat is köszönhetjük.

Az Aardman Animation illetékesei felfedték a Star Wars Celebration paneljén, hogy a messzi-messzi galaxisba illeszkedő kisfilmjük címe "I Am Your Mother" lesz, a híres "Én vagyok az apád" egysorost kifordítva kissé. Magdalena Osinska, a kisfilm rendezője szerint nem véletlen az elnevezés, ugyanis "ez egy szerelmes levél lesz minden anyának, mert elég gyakran figyelmen kívül hagyják őket a filmekben, és szerintem ők az igazi szuperhősök".

 

Ezen felül az "I Am Your Mother" egy ismerős karaktert is szerepeltetni fog: az X-szárnyú pilóta, Wedge Antillest, akit a filmekben őt alakító Denis Lawson fog megszólaltatni. Az epizódban egy twi'lek anyuka és lánya versenyeznek az angol sportnap iskolai tradíció Star Wars-os megfelelőjén, a megmérettetés házigazdája pedig Wedge lesz.

 

Igazi anya-lánya hangulatú résznek ígérkezik tehát az Aardman Animation alkotása. Bár továbbra is nem kánon besorolású a Látomások, a kánonban Wedge szintén a családalapítás felé kacsintgatott a galaktikus polgárháború után, ezt meséli el az Utóhatás-könyvtrilógia, illetve Az Ellenállás újjászületése.

Forrás: slashfilm.com

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo