Az első exkluzív fotók a Kenobi-sorozatból!

kenobi_concept_10b.jpg

Ezt megelőzően csupán lesifotókat és videót, valamint koncepciós rajzokat láthattunk a május 25-én érkező Obi-Wan Kenobi sorozatból. Most az Entertainment Weekly magazin Ewan McGregorral a címlapon megosztott néhány hivatalos képet Disney Plus streaming szolgáltatón bemutatandó szériából, és némi infókat a szereplőkről, a cselekményről.

A cikkből kiderül, hogy a Moses Ingram által alakított inkvizítort Reva néven fogjuk ismerni (kérdés, hogy lesz-e még ettől inkvizítor "rendfokozata", mint valahányadik nővér) és egy bizonyos ponton a képekből ítélve össze fog futni a Joel Edgerton által életre keltett Owen Larsszal. Reva egy könyörtelen, ambiciózus Jedi-vadász, aki Darth Vaderrel és a Lázadók animációs sorozatból ismert Főinkvizítorral együtt egy közös sötét oldali célt üldöz. Ami Kenobit illeti, Ewan McGregor elmondása szerint egy megtört, hitét vesztett, vereséget szenvedett, hanyatló Jedi-mesterrel fogunk találkozni a történet elején, kinek feladata a fiatal Luke Skywalker védelme. Az egyik kép tanulsága szerint egy eopie-val is közlekedni fog Kenobi, egy olyan állattal, aminek hátán a csecsemő Luke-ot vitte el a Lars családhoz. A korábbi látványtervek alapján világossá vált, hogy a Tatuinon kívül más bolygók is benne lesznek a sorozatban. Obi-Wan például a Daiyu nevű planétán is megveti majd a lábát, ami az író Joby Harold szerint egy Hong Kong feelingű hely, graffitikben úszó éjszakai élettel.

Kenobi Exclusive 7

Kenobi Exclusive 6

Kenobi Exclusive 5

Kenobi Exclusive 4

Kenobi Exclusive 3

Kenobi Exclusive 2

Kenobi Exclusive 1

Kenobi Ew Cover

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo