Az Ellenállás-sorozathoz is kapcsolódhat az Ahsoka

star_wars_resistance_still_.jpg

A 2023-as Star Wars Celebration alkalmából végre beleláthattunk egy előzetes kíséretében az augusztusban érkező Ahsoka sorozatba. A trailer tartalmazott új és ismerős karaktereket, majd felfedték, hogy Thrawn főadmirális az a Lars Mikkelsen fogja alakítani, aki a Lázadók animációs sorozatban is a hangját adta.

 

Az Ahsoka előzetes egyik képkockáján az Új Köztársaság államfője, Mon Mothma, valamint négy másik politikus látható egy hologramon. Egyikük egy Xiono szenátornak nevezett ázsiai kinézetű férfi, aki feltehetőleg az Ellenállás animációs sorozatban lévő Kazuda Xiono apja. Ugyan teljes bizonyossággal nem állapítható meg, hogy Hamato Xiono lenne a karakter, vagy a dinasztiából egy másik ember, de mivel Kaz apja egy befolyásos centrista szenátor volt az Új Köztársaságban, és a széria felett bábáskodó Filoni szereti összekapcsolni a különböző produkciókat, eléggé esélyes az azonosság.

A Star Wars: Ellenállás animációs sorozat 2 évadot élt meg, ami végigkövette a folytatás trilógia idővonalát, és a sorozat hősei még a döntő exegoli csatában is részt vettek, ami sok egyéb érdekesség és kiegészítő információ mellett a Skywalker kora regényváltozatából derül ki.

Xiono

A Szerzőről

SonOfMurglak

SonOfMurglak

"But I can be mouthy, because you know, what are they gonna do, fire me?"
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo