Az Ellenállás sorozat hősei is hozzájárultak a jók győzelméhez a IX. részben

tros-battle.png

Az eddigi sorszámozott filmekkel ellentétben a Skywalker-saga zárórészére, a Skywalker korára J.J. Abrams és csapata a rajongóknak kedveskedve utalások terén beleadott apait-anyait a különböző Star Wars médiumokból. Pár példával élve benne volt Ahsoka és Kanan hangja azon Jedik között, akik Reyt szólították és buzdították a sötétség elleni csatájában, vagy éppen a Lázadókban debütált Szellem hajó, ami a végső exegoli csatában tűnt fel.

Ám a napokban véget ért Ellenállás animációs sorozat sem maradhatott ki az easter eggek listájából, derült ki az utolsó részhez készült Bucket's List ismertetőből. Az ILM munkatársai fotómodellezésének hála a kétévados széria mindösszesen három hajóval járult hozzá Lando összeverbuvált, vegyes hajórengetegéhez, mégpedig Kazuda Xiono hajójával, a Fireball-lal, Jarek Yeager versenyhajójával és Torra Doza gépével. Ami arra enged következtetni az idővonal alapján, hogy ők is válaszoltak az öreg Calrissian hívására. Ezen kívül az is napvilágra került Pablo Hidalgo jóvoltából, hogy Lando 14.000 (!) hajót szervezett össze az ütközethez.


Ilm

Ilm

1 


Forrás: starwars.com

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei

Hirdetés

Darth Bane Elorendelheto Swmedia Banner Allo

Hirdetés

Lando Megjelenes Allo