Még egy magyar előzetes Gareth Edwards új sci-fijéhez

creator_2.png

Szeptemberben érkezik a mozikba a Zsivány Egyes rendezőjének, Gareth Edwardsnak a legújabb filmje, Az alkotó című sci-fi. A film második előzetesét már egy ideje közzétették, de a szinkronos verziója csak most érkezett meg.

Az alkotó egy nem túl fényes jövőt képzel el az emberiségnek, amelyben háborúban állunk egy mesterséges intelligenciával. A történet főhőse egy John David Washington (Tenet, Csuklyások – BlacKkKlansman) által megformált elitkatona, akinek a csapatával be kell hatolnia az ellenséges vonalak mögé, hogy elpusztítson egy pusztító erejű fegyvert. Azonban a célpontjukról kiderül, hogy egy fiatal gyermek (Madeleine Yuna Voyles) alakjában létezik.

Washington mellett a főbb szerepekben Gemma Chant (Kőgazdag ázsiaiak, Örökkévalók), Ken Watanabe-t (Az utolsó szamuráj, EredetGodzilla) és Allison Janney-t (Az elnök embereiAnyák gyöngye) láthatjuk majd. A rendező személye mellett pedig azzal is kapcsolódik ez a film a Star Warshoz, hogy látványvilágát a Lucasfilmnek és az Industrial Light & Magicnek dolgozó James Clyne tervezte, és a specieális effektekért az ILM felelt.


Hagyatek Banner Uj Fekvo 2000x1000 B

A Szerzőről

SonOfMurglak

SonOfMurglak

"But I can be mouthy, because you know, what are they gonna do, fire me?"
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo