Az Acolyte nem volt hatással a Köztársaság Fénykorára

the_acolyte_star_wars_series_disney_plus.jpg

Cavan Scott (Dooku: Az elveszett Jedi), a Köztársaság Fénykora projekt egyik szerzője (a The High Republic-képregényszéria és a The Rising Storm című regényírója) egy podcastben mesélt a tervezés folyamatáról, és kitért arra is, hogy arra volt-e hatása The Acolyte című élőszereplős sorozat bejelentésének.

A The Acolyte-ot a Végtelen matrjoska című Netflix-sorozat alkotója, Leslye Headland készíti, magáról a projektről viszont biztosan csak annyit lehet tudni, hogy a Köztársaság Fénykora éra végén játszódik majd, és misztikus thriller lesz, valamint hogy egyes értesülések szerint női főszereplőt kap. Scott nyilatkozata alapján ugyanakkor a története nem kötődik majd a könyvekhez és képregényekhez, ugyanis az író azt mondta, nem kellett változtatniuk a terveiken a széria miatt. A szerző hangsúlyozta, hogy amikor a sorozat ötlete felmerült, ők már évek óta dolgoztak a maguk multimédiás projektjén.

Az történt, hogy az emberek izgatottak lettek a Köztársaság Fénykora miatt, ahogy létrehoztuk, amit nagyszerű volt látni, és ott volt egy csomó terv, a Star Warsban pedig az a nagyszerű, hogy össze lehet hozni az egyes dolgokat, amik itt vagy ott működtek.

Scott kiemelte, hogy az éra, amiben ők mozognak, elég hosszú volt, azaz bőven van mozgástér az egyes alkotók számára.

(Forrás: StarWarsNewsNet)

A Szerzőről

SonOfMurglak

SonOfMurglak

"But I can be mouthy, because you know, what are they gonna do, fire me?"
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo