Átadták Carrie Fisher csillagát a Hírességek sétányán

carrie_fisher_walk_of_fame_billie_lourd_mark_hamill.png

Pár éve harangozták be, hogy az eredeti Star Wars-trió két másik tagja, Harrison Ford és Mark Hamill után a 2016-ban elhunyt Carries Fisher is saját csillagot kap a hollywoodi Hírességek sétányán. Aztán nemrég érkezett a bejelentés, hogy a nemzetközi Star Wars-napon avatják fel a csillagot, az elismerést pedig a néhai színésznő lánya, Billie Lourd veszi át (aki egyébként a folytatástrilógia egyik Ellenállójaként maga is csatlakozott már a Star Wars-családhoz).

Billie a csütörtöki eseményen egy Leia hercegnő-mintás ruhával tisztelgett édesanyja előtt, és a StarWars.com beszámolója szerint arról beszélt, milyen varázslatos volt számára már gyerekként azt látni, hogy mennyire sokan szerették a színésznőt, és hogy mekkora hatása volt a filmekben és magának Leiának a nézőkre. "Az emberek Leia iránti szeretete nem halt meg az anyukámmal. Azt generációról generációra továbbadják, ahogyan anya nekem is továbbadta."

Rajta kívül beszédet mondott a csillag avatásán Carrie filmbeli ikertestvére, Mark Hamill is, aki úgy fogalmazott, hogy az idei Star Wars-nap valójában Carrie Fisher-nap. "Annyira elbúvölő, vicces, és bájos volt, és korát meghazudtolóan bölcs" – méltatta a színész mindenki Leia hercegnőjét.

A Szerzőről

SonOfMurglak

SonOfMurglak

"But I can be mouthy, because you know, what are they gonna do, fire me?"
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo