Apeiron: Knights of The Old Republic

apeiron.jpg

Ha még nem hallottatok volna róla, az Apeiroon címre keresztelt játék, egy Knights of The Old Republic reboot. Az eredeti 2003-as játékot felújított textúrával, új világokkal, új küldetésekkel, új tárgyakkal, új csapattársakkal egy szóval, sokkal több tartalommal kapjuk meg természetesen HD verzióban. Ehhez nyújt segítséget a fejlesztőknek az Unreal Engine 4. 


625x350


A fejlesztésben egyébként már most rengeteg munka van. A lelkes fejlesztői csapat nem profi, fizetett alkalmazottjai sem a LucasArts-nak, sem a Bioware-nek, csupán hihetetlen nagy rajongói a franchise-nak. Programozók, színészek, szinkron színészek, pálya készítők és ami meglepő de korántsem elhanyagolható, hogy írók is részt vesznek a munkálatokban. Ez arra enged következtetni, hogy a történetvezetés is más lesz mint amit az eredeti játéknál megszokhattunk. Ez nem csak a KoTOR felújított grafikával. Ez egy új játék mely a KoTOR-ra építkezik, és bár alapjaiban megegyezik de teljesen új atmoszférát teremt, és egy újfajta Star Wars hangulatot tükröz egy sokak által kedvelt játék stílusában. 


A feljesztői csoport időről-időre szokott streamelni a Twitch csatornájukon a munkáikról. Érdemes követni őket, hátha valami exkluzív tartalommal találkoztok. 

 

Ugyan ezen okból twitteren is elérhetőek.

A Szerzőről

Béreslegény

Béreslegény

"Apathy is death" - The Sith Lords
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo