Anthony Daniels egy új animációs projektben lesz C-3PO

1d274907145437_today_c3po_141104_01_8qfd.1280.jpg

Anthony Daniels a kezdet kezdete óta tagja a Star Wars franchise-nak, akit C-3PO megformálójaként ismerhetünk elsősorban, és nem csak a mozifilmekben, hanem egyéb projektekhez is előszeretettel adta a nevét. A Skywalker Saga összes filmjében és a két újkori mellékfilmben közreműködő 75 éves színész a Skywalker kora óta sem válik meg a szószátyár aranydroid szerepétől, legutóbb a Tales From Galaxy’s Edge című VR-játékban és a LEGO Star Wars Holiday Special filmben hallhattuk a hangját.

Anthony Daniels hivatalos Instagram-fiókjára egy új fotó került fel, amin egy motion capture technológiához tervezett ruhában pózol a londoni Ealing Stúdiónál, és C-3PO nevét is betagelte hozzá. Ilyenkor rögtön felmerül a kérdés, hogy vajon milyen műsorban láthatjuk általa a messzi-messzi galaxis leghíresebb protokoll-droidját, és a 2020 decemberi Star Wars bejelentési dömping alapján lehet egy tippünk. A rendezvény során fedték fel az A Droid Story című animációs projektet, amit Kathleen Kennedy elnök úgy ismertetett, hogy az animáció és a vizuális effektek metszéspontjában újabb és újabb felfedezendő lehetőségek nyílnak meg, ennek alapján a Lucasfilm Animation és a vizuális effektekért felelős Industrial Light & Magic közös munkája keretében készül az eddig megjelenési dátum nélküli A Droid Story, R2-D2 és C-3PO szereplésével, akik egy új hőst kísérnek el útján.

Anthony Daniels Suit

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo